Kontaktné údaje

DOMEXIS, s.r.o.

Fedinova 1083/16

851 01 Bratislava

Meno:
Peter Tököly
Telefón:
+421 903 936 860
E-mail:
ID ponuky:
821120

Novostavba Cubicon 3 izbový byt, ulica Rudolfa Mocka,BA IV Karlova Ves

800 €/mes. +E
Plocha:  
69 m2

Poschodie:  
3. / 7

Bratislava
Karlova Ves
pred 13 dňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POPIS BYTU:

Realitná kancelária House reality ponúka na prenájom kompletne zariadený 3 izbový byt s balkónom a parkovacím státím v suteréne domu v novostavbe - CUBICON Gardens. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej, vyhľadávanej lokalite v Bratislava IV., ulica Rudolfa Mocka v blízkosti nákupného centra Cubicon. Samotný byt sa nachádza na 3/7 poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Celková podlahová plocha bytu je 69 m2, z toho má balkón 5 m2. K bytu patrí aj parkovacie státie v suteréne domu. Byt je voľný ihneď, vhodný pre max. 2 dospelé osoby a dieťa.

STAV BYTU:

Novostavba vybavená plastovými oknami, plávajúca podlaha položená v izbách, dlažba v sociálnom zázemí, kuchynská linka vybavená so vstavanými spotrebičmi - chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, indukčná varná doska, umývačka riadu, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta, úložný priestor.

PLATBY:

Nájomné spolu s parkovacím státím je 800 euro + 200 euro sú mesačné platby správcovi, energie, internet, mesačný depozit je vo výške 800 euro, sprostredkovateľská provízia pre RK je 600 euro.

LOKALITA :

Slušná, vyhľadávaná, tichá lokalita, pri dome je detské ihrisko, príjemné, udržiavané prostredie. Na skok sú obchody, služby, MHD, reštaurácie, obchvat, diaľnica a iné.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.