Predaj veľkého 4izbového bytu v Bratislava IV, Karlova Ves

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
83 m2

Bratislava
Karlova Ves
Púpavová
pred 136 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 126 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

F063-114-ANP3a

Finanzpartner reality Vám ponúka na predaj 4izbový byt vo výbormej lokalite priamo pod lesom, v Bratislava - Karlova Ves, na Púpavovej ulici.

Svojou jedinečnou výmerou až 83,5m2 plne uspokojí priestorové nároky viacčlennej rodiny. Byt sa nachádza na prízemí v 8poschodovom zateplenom bytovom dome. Zhruba pred desiatimi rokmi na byte prebehla úplná rekonštrukcia, ktorej súčasťou bola aj výmena elektrických rozvodov a stupačiek. V kuchyni a v kúpeľni je elektrické podlahové kúrenie, ostatné miestnosti sú vykurované radiátormi.

Dispozícia bytu;

- vstupná chodba

- 3x nepriechodná izba

- obývacia izba, z ktorej je vstup na 8,5m loggiu

- kuchyňa, z ktorej je druhý vstup na loggiu

- kúpeľňa

- samostatné WC

K bytu prislúcha murovaná pivnica s rozlohou 2m2.

Celkové mesačné náklady na byt vrátane elektriky pre 4člennú rodinu sú cca 250€.

Pozrite si 3D vizualizáciu : my.matterport.com/show/?m=7C7TR6sF3vP

Lokalita: hneď za domom začína les a lesopark Líščie údolie, čo ponúka pokojné bývanie v tesnej blízkosti prírody aj mesta. Byt ponúka kontakt s lesom a ráno sa pri otvorenom okne môžete nadýchať čistého vzduchu. V priamom kontakte s prírodou, posúva tento byt kvalitu mestského bývania na vyššiu úroveň.

Občianská vybavenosť: v bezprostrednej blízkosti sa nachádza obchodný dom Centrum so supermarketom KRAJ, potravinami Starý Otec, pošta, drogéria, lekáreň, optika, trafika, kaviareň, cukráreň, reštaurácie,.... Pred OD Centrum sú každý týždeň farmárske trhy, predaj zeleniny a ovocia od rôznych drobných pestovateľov.

Taktiež v blízkom okolí sa nachádza materská škola, 3 základné školy, gymnázium, centrum mládeže IUVENTA, množstvo detských ihrísk a športovísk. Na obľúbené letné kúpalisko Rosnička prejdete pešo za 10 minút. Karlova Ves ponúka obyvateľom všetko potrebné na veľmi príjemné a pohodlné bývanie. Dostupná je zmodernizovaná a kompletne vybavená poliklinika. Supermarkety LIDL, KAUFLAND, BILLA, TERNO, KRAJ a rôzne služby sú do 10 minút autom či MHD.

Zastávka električky je dostupná do 5 minút chôdze.

Cena bytu je 210.000 € a bude k nej pripočítaná provízia RK vo výške 3.000€, v ktorej je zahrnutý realitný a právny servis, vypracovanie kúpnopredajných zmlúv, poplatky za overenie podpisov u notára, poplatok za podanie návrhu na vklad do katastra nehnuteľností.

Spoločnosť Finanzpartner reality Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom nehnuteľností a tiež bezplatný profesionálny prístup v oblasti financovania aj tejto nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Predaj veľkého 4izbového bytu v Bratislava IV, Karlova Ves

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.