Príjemný 2i byt pri Líščom údolí

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
46 m2

Poschodie:  
prízemie

Bratislava
Karlova Ves
Líščie údolie
pred 257 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 255 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam Vám na predaj príjemný 2 izbový byt s výmerou 46 m2 vo výbornej lokalite, kúsok od Líščieho údolia v Karlovej Vsi, na ulici Líščie údolie. Byt sa nachádza na prízemí zatepleného bytového domu vo veľmi tichej lokalite. Byt je dispozične riešený vstupnou chodbou, priestrannou kúpeľňou, samostatným WC, veľkou obývacou izbou, veľkou spálňou a samostatnou kuchyňou. Byt je otočený smerom na les. 

Byt je čiastočne zrekonštruovaný (plastové okná, plávajúca podlaha, kuchynská linka so spotrebičmi vrátane umývačky). Byt sa predáva vrátane zariadenia. 

Ponúkaný byt sa nachádza v príjemnej, tichej lokalite pri Líščom údolí. V tejto lokalite je kompletná občianska vybavenosť, veľa zelene, obchody, zdravotnícke zariadenie, školy, škôlky, ihriská, zastávka MHD a pod. Výborná dostupnosť do centra mesta aj na diaľničný obchvat.

Cena nehnuteľnosti je 129.000,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 3.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 132.000,-Eur celkom. 

Mestská časť Karlova Ves  disponuje  úplnou občianskou vybavenosťou, v lokalite je niekoľko nákupných centier, na šport, relax. V blízkosti sa nachádzajú tiež škola, škôlka, k dispozícii sú tiež detské ihriská, lekáreň, kultúrny dom.  

Kontakt: Mgr. Klaudia Villemová, villemova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 167

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MaximReal?

Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Kontakt: Mgr. Klaudia Villemová, villemova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 167

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: Príjemný 2i byt pri Líščom údolí

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.