Rezervované: Novo zrekonštruovaný 3-izbový byt na Karloveskej - vhodný aj ako investícia

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Bratislava
Karlova Ves
Karloveská
pred 11 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 22 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Byt sa predáva kompletne zrekonštruovaný, čo navodí príjemný pocit bývania ako prvého majiteľa v novostavbe. Rekonštrukcia je v TOP REINS štandarde.

Byt pozostáva z kuchyne, obývačky, dvoch priestranných izieb - každá 12 m2, šatníka, komory, chodby, kúpeľne a WC.

Príjemným bonusom je veľká loggia, orientovaná do tichého dvora.

Rekonštrukcia zahŕňa:

- nové elektrické rozvody, stropné svietidlá, vypínače a zásuvky Legrand

- nové vodoinštalačné rozvody

- bezpečnostné vchodové dvere

- nové interiérové dvere, zárubne

- nové podlahy

- nová kúpeľňa a WC, nemecké batérie a vaňa, umývadlo so skrinkou,

- WC závesné rimless, soft close sedátko, rektifikované veľkoplošné obklady a dlažby

- dátové zásuvky v každej miestnosti

Byt je situovaný na 8. podlaží s krásnym výhľadom na zeleň. Úžitková plocha bytu je 62 m² + loggia o výmere 7 m2. Byt je orientovaný na 2 svetové strany - východ a západ. K bytu prináleží pivnica o výmere 1,4 m2.

Kuchynská linka je navrhnutá od renomovaného výrobcu DECODOM, môžete si vybrať farebnú kombináciu a dodanú ju môžete mať ešte v procese prepisu bytu za zvýhodnené VIP ceny.

BYTOVÝ DOM je 8 podlažný, zateplený, bezpečnostná brána na čip, vymenené stupačky, výťahy, udržiavané spoločné priestory. Okolie domu je udržiavané so stromami a parkom, detským ihriskami. Bezproblémové pakovanie je možné priamo pred bytovým domom.

LOKALITA

Vyhľadávaná lokalita v kľudnej a zelenej časti Karlovej Vsi. Oproti bytovému domu sa nachádza Nám Sv. Františka, mestský úrad, reštaurácia, kaviareň, lekáreň, v blízkosti potraviny a zástavka električky.

CENA – 207 900 €

Cena zahŕňa právne poplatky, poplatky do katastra, pričom kúpne zmluvy sú autorizované advokátom. Samozrejmosťou je možnosť financovať kúpu na hypotekárny úver, s čím Vám ochotne pomôže náš hypotekárny špecialista. Pri nehnuteľnostiach vlastnených našou spoločnosťou NEPLATÍTE PPROVÍZIU.

PREČO KÚPIŤ NEHNUTEĽNOSŤ OD SPOLOČNOSTI REINS?

Nehnuteľnosti, ktoré ponúkame na predaj sú vlastnené priamo našou spoločnosťou. To znamená, že kupujete nehnuteľnosť s overeným právnym a technickým stavom priamo od spoločnosti s dobrou reputáciou a históriou.

Nehnuteľnosti sú k dispozícii na obhliadky kedykoľvek a nasťahovať sa môžete prakticky okamžite (pokiaľ nie sú v procese rekonštrukcie).

Pri rekonštrukciách nehnuteľností si dávame mimoriadne záležať na kvalite prác a použitých materiálov. Rekonštrukcie navrhuje priamo náš interný tím dizajnérov a architektov. Môžete sa spoľahnúť na účelové riešenia a nadčasový dizajn, ktorý sa vám bude páčiť aj o 10 rokov.

POTREBUJETE NAJPRV PREDAŤ NEHNUTEĽNOSŤ?

Ak pri kúpe nehnuteľnosti potrebujete predať svoju inú nehnuteľnosť, tak ste na správnom mieste. Naša spoločnosť kupuje nehnuteľnosti priamo od ich majiteľov a dáva vám tak slobodu pri zmene bývania. Vymeňte svoju starú nehnuteľnosť za novú!

Prečítajte si všetko o výhodnom predaji nehnuteľností na webstránke REINS alebo priamo zavolajte našim pracovníkom. Radi vám zodpovieme všetky otázky.

REINS

Jednoduchý a komfortný predaj nehnuteľnosti

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Rezervované: Novo zrekonštruovaný 3-izbový byt na Karloveskej - vhodný aj ako investícia

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.