Kontaktné údaje

TUreality, s. r. o.

Halková 2761/33

01001 Žilina

Meno:
  Mgr. Slavomír Kollár
Telefón:
+421 41 3217800
E-mail:
ID ponuky:
51753

TUreality ponúka 3i byt v Karlovej Vsi, Hlaváčikova ul., 63m2.

178 000
Plocha:  
63 m2

Bratislava
Karlova Ves
pred 17 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj 3i byt na ulici Hlaváčikovej ulici v Karlovej Vsi - Dlhých dieloch. Byt má výmeru 62,86 m2 + 2,5 m2 lodžia a nachádza sa na 4. poschodí v 6.podlažnom bytovom dome s výťahom. K bytu prislúcha pivničná kobka v suteréne BD. Orientovaný je na SZ a JV s pekným výhľadom na Rakúsko a priľahlý park.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, troch samostatných nepriechodných izieb, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a lodžie. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - bezpečnostné dvere, plastové okná s roletami (nedávno boli nanovo pretesnené). Plávajúce podlahy sú v celom byte. Kúpeľňa je s vaňou + práčka. V hale je veľká šatníková skriňa. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou so spotrebičmi elektrická rúra, mikrovlnka, digestor, chladnička na víno. Mesačné náklady sú cca 200,-Eur + elektrina.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Karlovej Vsi v tesnom susedstve lesa. Ide o jeden z posledných panelových domov postavaných v Bratislave začiatkom 90.rokov. O celý bytový dom a aj jeho okolie je veľmi dobré starané. Tento rok boli v celom dome menené kompletne všetky stúpačky. V blízkom okolí je kompletná občianska vybavenosť a dobrá dostupnosť do centra mesta. V pešej vzdialenosti sú obchody, ZŠ, MŠ, pošta, banka, reštaurácie, MHD a všetky potrebné služby.

Cena bytu je 178.000,-Eur + sprostredkovateľská provízia RK.

Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum +421 41 3217800, alebo mail: kollar@tureality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.