TUreality ponúka pekný 3i byt v Karlovej Vsi, tehla, predzáhradka, 74,5m2.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
74 m2

Bratislava
Karlova Ves
pred 13 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 25 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj pekný 3i byt s predzáhradkou v staršej tehlovej novostavbe na Čárskeho ulici v Karlovej Vsi. Byt má výmeru 75,45 m2 + 49 m2 predzáhradka a nachádza sa na prízemí (2PP) v 4.podlažnom bytovom dome s výťahom. K bytu prislúcha murovaná pivničná kobka o veľkosti 3,4 m2 hneď vedľa bytu. Orientovaný je na východ do Líščieho údolia.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky prepojenej s kuchynským kútom, dvoch samostatných rovnako veľkých izieb (každá má 12 m2), kúpeľne s WC, samostatného WC a predzáhradky. V kúpeľni je aj vaňa aj sprchový kút, všetky okná a sklenené steny opatrené roletami na elektrický pohon sú orientované do predzáhradky s terasou v tichej zóne a bez prístupu áut. Byt je tichý, bez priamych susedov a vysoko energeticky úsporný vďaka dobrej akumulácii tepla alebo chladu v lete. Kúrenie a ohrev teplej vody riešené novým elektrickým kotlom a zásobníkom TUV umiestneným v priľahlej pivnici vedľa bytu.

Bytový dom sa nachádza vo lukratívnej lokalite Karlovej Vsi v tesnom susedstve Parku SNP a Líščieho údolia. V pešej dostupnosti je kompletná občianska vybavenosť -obchody, ZŠ, MŠ, reštaurácie, MHD a všetky potrebné služby.

Cena bytu je 294.000,-Eur + provízia RK.

Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum +421 41 3217800, alebo mail: kollar@tureality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.