V TEHLOVEJ MESTSKEJ VILE V LÍŠČOM ÚDOLÍ 3 IZBOVÝ BYT S PREDZÁHRADKOU A VLASTNÝM KÚRENÍM

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
124 m2

Bratislava
Karlova Ves
Čárskeho
pred 8 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 25 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt s predzáhradkou v lokalite Karlová Ves. Plocha bytu je 75,4 m2, z toho pivnica je 3,4m2 + predzáhradka 49m2. Byt je situovaný na 2PP v 15 ročnej štvorposchodovej mestskej vile v peknom prostredí na hranici lesoparku Líščieho údolia, ale aj blízko električky a všetkých služieb nutných pre mestské prostredie.

Dispozícia pozostáva z obývačky spojenej s jedálňou a s priestranným kuchynským kútom, ďalej z dvoch rovnakých spální, každá s plochou cez 12m2, veľkej kúpeľne s vaňou, sprchovacím kútom, WC, umývadlom, miestom pre práčku a úložným priestorom, ďalším samostatným WC pri vstupe a priestrannou chodbou so šatníkom. Všetky okná a sklenené steny opatrené roletami na elektrický pohon sú orientované do predzáhradky s terasou v tichej zóne a bez prístupu áut.

Byt má kúrenie a ohrev teplej vody riešené novým elektrickým kotlom a zásobníkom TUV umiestneným v priľahlej pivnici vedľa bytu. Byt je tichý, bez priamych susedov a vysoko energeticky úsporný vďaka dobrej akumulácii tepla alebo chladu v lete.

Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, 5 min. električka, 5 min. zastávka autobusu (aj nočné spoje, priamy spoj na vlakovú stanicu), pod domom park Líščie Údolie (lesné bežecké cesty, miesta na grilovanie a cvičenie, koncerty, letné kino), 5 minút Billa, 15 min. Lidl, do 10 min je občianska vybavenosť (Poliklinika, Pošta, Karloveská Klubovňa, Fitness, Cukráreň, Reštaurácie a bary, Lekáreň, Škola, Škôlka, detské ihriská, Kostol, telocvične a pod.), 15 min. k Dunaju, 30 min. pešo do starého mesta po nábreží.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2

Na mape: V TEHLOVEJ MESTSKEJ VILE V LÍŠČOM ÚDOLÍ 3 IZBOVÝ BYT S PREDZÁHRADKOU A VLASTNÝM KÚRENÍM

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.