3 izbový byt Bratislava- Koliba s výhľadom na mesto

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m2

Bratislava
Koliba
Tupého
pred 9 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 16 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám exkluzívnu ponuku na predaj nadštandardného 3-izbového bytu v obľúbenej časti Bratislava-Nové Mesto, na Tupého ulici. Tento výnimočný byt je umiestnený v tichej a bezpečnej lokalite, ktorá je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá komfortné a kvalitné bývanie v srdci hlavného mesta.

Byt:

- Poschodie: 2. poschodie

- Výmera: 120,36 m2

- Pivnica: 3,86 m2

- Balkón: 9,32 m2

- Dispozícia: 3 nepriechodné izby

Vybavenie a dispozícia:

Pri vstupe do bytu Vás privíta priestranná chodba, ktorá plynule prechádza do otvoreného obývacieho priestoru so vstupom na slnečný balkón, kde si môžete užívať relaxačné chvíle s výhľadom na upravený dvor. Okamžite pocítite pohodovú atmosféru vďaka dvojici nepriechodných izieb s výhľadom do tichej časti areálu, kde sa nachádza aj detské ihrisko.

Hlavná obytná miestnosť zdôrazňuje pocit voľnosti a komfortu vďaka veľkorysému priestoru a prirodzenému svetlu. Kuchyňa je plne vybavená modernými spotrebičmi, poskytuje dostatok pracovného priestoru a je integrovaná do obývacej časti, čo umožňuje bezproblémovú komunikáciu s hosťami alebo rodinou počas varenia.

Lokalita:

Byt sa nachádza v staršej novostavbe z roku 2008, ktorá je známa svojou kvalitou a dlhodobou hodnotou. Tehlový bytový dom je zateplený a ponúka príjemné bývanie s nízkymi nákladmi na energie. Areál je oplotený a zabezpečený, čo zaručuje súkromie a bezpečnosť pre všetkých obyvateľov.

Cena a vlastníctvo:

Byt sa predáva vo veľmi dobrom stave, pripravený na okamžité nasťahovanie alebo prispôsobenie podľa vlastných predstáv. Cena bytu je stanovená tak, aby odrážala jeho nadštandardnú ponuku v danej lokalite a kvalitu ponúkaného bývania. Odborné právne služby sú zahrnuté v cene a zabezpečia plynulý a bezproblémový proces prevodu vlastníctva.

Záver:

Tento byt je skutočne unikátny svojou polohou, dispozíciou a kvalitou. Je ideálnym miestom pre rodinu alebo pre tých, ktorí hľadajú priestor pre svoje podnikateľské aktivity, alebo jednoducho príjemné a reprezentatívne bývanie v hlavnom meste. Neváhajte nás kontaktovať pre ďalšie informácie alebo dohodnutie obhliadky, aby ste tento výnimočný byt mohli vidieť na vlastné oči. Tešíme sa na Vašu návštevu a veríme, že sa tu budete cítiť ako doma.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: 3 izbový byt Bratislava- Koliba s výhľadom na mesto

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.