Štýlový byt s panoramatickým výhľadom v centre mesta

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
105 m2

Bratislava
Koliba
Tupého
pred 9 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 24 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám exkluzívnu ponuku vo vyhľadávanej lokalite – moderný a plne zariadený byt na 2. poschodí, pripravený na okamžité nasťahovanie. Tento byt je synonymom pre komfort, pohodlie a štýl, čo ho robí ideálnym domovom pre tých, ktorí hľadajú kvalitu a luxus v srdci mesta.

**Popis nehnuteľnosti:**

Okamžite ako vstúpite do tohto nadčasového bytu, oceníte útulný a priestranný šatník po ľavej strane a vedľa neho rovnako príjemne navrhnutú izbu, ktorá môže slúžiť ako hosťovská spálňa alebo pracovňa. Oproti, po pravej strane, sa nachádza elegantne vybavená kúpeľňa s relaxačnou vaňou a samostatne situované WC pre návštevy.

Srdcom bytu je otvorená kuchyňa prepojená s obývacou izbou, ktorá je navrhnutá tak, aby spájala funkčnosť s moderným dizajnom. Vybavená je všetkými potrebnými spotrebičmi a poskytuje ideálny priestor pre prípravu jedál a spoločenský život. Obývacia izba s pohodlným sedením a elegantným nábytkom vás zavedie priamo na balkón, odkiaľ môžete obdivovať dechberúci výhľad na panorámu mesta.

Komfort bytu je umocnený celoplošnou klimatizáciou a podlahovým vykurovaním s individuálnou reguláciou v každej miestnosti, vďaka čomu je teplota v dome vždy prispôsobená vašim potrebám.

**Úžitková plocha:**

Byt sa pýši dostatočnou úžitkovou plochou pre pohodlné bývanie, s dostatkom priestoru pre relax aj prácu.

**Lokalita:**

Nachádzate sa v lokalite, ktorá je známa svojou kompletnou občianskou vybavenosťou, v dosahu všetkého potrebného pre každodenný život – obchody, školy, parky a dopravné spojenia sú všetko na dosah ruky.

**Cena:**

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná za cenu, ktorá zohľadňuje nielen jej vysoko kvalitné vybavenie a polohu, ale aj fakt, že je pripravená k okamžitému obývaniu bez ďalších investícií.

**Vlastníctvo:**

Byt je v osobnom vlastníctve, čo znamená jednoduchý a rýchly prevod do vašich rúk.

**Stav nehnuteľnosti:**

Byt je v perfektnom stave, čerstvo po rekonštrukcii a údržbe, bez potreby ďalších investícií.

Ak hľadáte domov, ktorý spája výhody mestského života s pocitom tepla a privítania, tento byt je tou správnou voľbou pre vás. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky neváhajte kontaktovať nášho makléra dnes – tento jedinečný domov na vás už čaká!Tupéko-Info: talapkova@promrela.com , tel.: 0949086980

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné

Na mape: Štýlový byt s panoramatickým výhľadom v centre mesta

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.