3-izbový byt , loggia, Bratislava - Kramáre

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

Poschodie:  
10. / 11

Bratislava
Kramáre
Klenová
pred 266 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 264 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Astonreal ponúka na predaj 3-izbový byt v Bratislave na Kramároch.

Dispozícia bytu:

Byt má úžitkovú plochu 73 m2. Disponuje obývačkou,2 nepriechodnými izbami , zariadenou kuchyňou, spálňou s a kúpeľňou.Wc je samostatné. K bytu patrí aj pivničná kobka. Byt je v pôvodnom stave, vhodný na prerábku podľa vlastných predstáv.

Byt sa nachádza na 10 p/11p zatepleného bytového domu. Parkovanie verejné v okolí bytového domu. Byt je čiastočne zariadený. Tento byt je vhodný ideálne pre pár alebo rodinku. Bezproblémová dostupnosť do ostatných častí mesta, v blízkosti kompletná občianska vybavenosť, vrátane pešej dostupnosti do obchodov - Samoška, Mhd, škola, škôlka..

Širšie centrum ponúka vlastníkom kompletnú občiansku vybavenosť s rýchlym napojením na hlavné ťahy mesta. K cene bude pripočítaná provízia pre RK , ktorá zahŕňa poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri, vrátane kompletného právneho servisu, služieb spojených s odovzdaním bytu a prepisom energií u dodávateľov, súčinnosť s financujúcou bankou klienta, resp. možnosť vybaviť výborne podmienky prostredníctvom špecializovanej spoločnosti - zdarma v cene. Vieme zabezpečiť najvýhodnejšie a najbezpečnejšie podmienky.Pre viac info ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0904 262 626 alebo mailom na haragonic@astonreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné

Na mape: 3-izbový byt , loggia, Bratislava - Kramáre

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.