Kontaktné údaje

Aston Lambert s.r.o.

Sabinovská 10

82102 Bratislava

Meno:
   
Telefón:
02/ 4329 5729
Mobil:
0905324101, 0905610151
E-mail:
ID ponuky:
1011

4 izbový byt s parkovaním v BA III, Kramáre, Stromova ul.

529 000
Plocha:  
125 m2

Poschodie:  
5. / 7

Vek stavby:  
< 20 rokov
Bratislava
Kramáre
Stromová
pred 31 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 5 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Popis lokality

Predmetom ponuky je priestranný presvetlený 4 izbový byt s veľkým balkónom a pivnicou a 2 parkovacími stojiskami v podzemí, nachádzajúci sa v Bratislave III, Novom Meste – Kramáre, na Stromovej ulici. Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, nemocnica, školy, škôlky, . . . ) a výbornú dopravnú obslužnosť (3 zastávky trolejbusom do centra). Pešou dostupnosťou sa dá z bytu dostať do lesoparku Horský park aj na Kolibu.

Popis nehnuteľnosti

Byt sa nachádza na 5. poschodí v 7 poschodovom bytovom komplexe z r. 2001. Bytový komplex bol ocenený Slovenskou komorou architektov CE.ZA.AR 2002. Ide o urbanistický celok s vlastným uzavretým vnútroblokom (menší park, detské ihrisko). Objekt vznikol na prelome milénia ako spoločná investícia a projekt bývania pre zamestnancov Tatrabanky a Prvej stavebnej sporiteľne. Stavba je murovaná, konštrukčne železobetónový skelet, obvodové aj vnútorné priečky sú tehla. V suterénnej časti sa nachádzajú podzemné garážové stojiská. Prístup z ulice i z garáže je bezbariérový.

Byt je 4 izbový, jeho výmera je 125 m2 + balkón o výmere 7,5 m2, orientovaný je na 2 strany (severovýchod a juhovýchod).

Orientácia bytu je do Magurskej ul. a do zadnej, pokojnej časti so zeleňou (od Stromovej ul. je vzdialenosť cca 130 m).

Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do otvoreného, denného priestoru (obývacia izba prepojená s jedálenskou časťou a kuchyňou - 29+14 m2). Z chodby pri vchode do bytu je šatník (samostatná miestnosť) a WC s umývadlom. Z denného priestoru sa vchádza do tzv. nočnej časti, kde sú z chodby samostatne prístupné 3 izby (spálne – 14+19+20 m2) a veľká kúpeľňa (vaňa aj sprcha).

Byt je vo veľmi dobrom stave, priebežne robené rekonštrukcie, modernizácie (podlahy, dvere, zárubne, osvetlenie, kuchynská linka, klimatizácia).

Možnosť kúpy až 2 parkovacích stojísk (cena 1 parkovacieho stojiska je 30.000,- €)

Popis lokality

Popis lokality

Predmetom ponuky je priestranný 4 izbový byt s terasou, veľkou pivnicou a 2 parkovacími stojiskami v podzemí , nachádzajúci sa v Bratislave III, Novom Meste – Kramáre – kat. územie Vinohrady , na Stromovej ulici. Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, nemocnica, školy, škôlky . . . ) výbornú dopravnú obslužnosť (3 zastávky trolejbusom do centra). Pešou dostupnosťou sa dá z bytu dostať do lesoparku Horský park, resp. Koliba. V susedstve sa nachádza hotel Brix.

Vek stavby:
< 20 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Garážové státie
Šatník:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: 4 izbový byt s parkovaním v BA III, Kramáre, Stromova ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.