BA/KRAMÁRE - Prenájom 2i útulného bytu s parkingom a krásnym výhľadom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
38 m2

Poschodie:  
9. / 12

Bratislava
Kramáre
Stromová
pred 6 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 25 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na dlhodobý prenájom útulný, slnečný a kompletne zariadený 2 izbový byt na Stromovej ulici vo vyhľadávanej časti Nového mesta - Kramáre v skvelej lokalite s výbornou dostupnosťou do všetkých mestských častí a plnou občianskou vybavenosťou.

Bytový dom bol prerobený a nanovo skolaudovaný v roku 2014 (zateplenie, nové elektrické rozvody, stupačky, výťahy, prerobený vchod a spoločné priestory, elektrický vrátnik, kamerový systém). Byt je situovaný na 9. poschodí z 12tich a orientovaný na juhozápad, čo zabezpečuje výbornú svetelnosť počas celého dňa. Výhľad poskytuje panorámu na Slavín, horský park a podobne. Obrovskou výhodou sú vonkajšie elekrické žalúzie na všetkých oknách, ktoré zabezpečujú príjemnú klímu aj počas letného obdobia.

Samotný byt prešiel kompletnou rekonštrukciou tiež v roku 2014/2015 kedy bol dotiahnutý optický kábel, nové stierky, nové elektrické rozvody, vodovodné inštalácie, interiérové dvere, vymenené sklá v plastových oknách, domontované externé el.žalúzie, vinilové podlahy, WC, kúpeľňa so všetkou sanitou a obkladmi, zariadenie, bezpečnostné vchodové dvere, ako aj komplet celá kuchyňa so spotrebičmi.

Byt má výmeru 38,9m2 a je kompletne zariadený.

DISPOZÍCIA:

- vstupná chodba s regálovým systémom s dostatkom priestoru a závesným úložným priestorom, lavičkou a rozkladacím stolíkom,

- priestranná obývačka spojená s kuchynskou časťou, v ktorej sa nachádza gauč, 2 komody, jedálenský stôl s 2 stoličkami, taburetka, kuchynský kút vybavený s plne zariadenou kuchynskou linkou s dostatkom úložného priestoru, vstavanou elektrickou rúrou, indukčnou varnou doskou, umývačkou riadu, práčkou a samostatne stojacou štýlovou chladničkou s mrazákom,

- samostatná spálňa s maželskou posteľou a poličkovou zostavou

- priestranná kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a WC

- bezpečnostné dvere

Byt je kompletne vybavený vrátane kuchynského náčinia, vysávača, mopu a pod.- stačí sa len nasťahovať.

Bývanie je výborným riešením pre jednotlivca, prípadne pracujúci pár. Menší psík je po dohode s majiteľkou možný.

Byt je ihneď k dispozícii plne pripravený na bývanie.

CENA:

Cena mesačného nájmu vo výške 680 € je už aj vrátane všetkých energií a optického internetu od spoločnosti Vnet. V prípade 2 osôb je cena mesačného nájmu s energiami 700 €. V prípade záujmu o vonkajšie parkovacie státie v uzavretom dvore za rampou je mesačný poplatok 70 €. Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá kaucia vo výške jednomesačného nájmu s energiami, ktorá je vratná po uplynutí nájomnej zmluvy a provízia vo výške 550 € (možnosť rozdelenia do 2 mesiacov).

V prípade záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle : +421 940 947 943

LOKALITA

Byt sa nachádza v pokojnej, tichej lokalite, ktorá poskytuje plnú občiansku vybavenosť, s dobrou infraštruktúrou (trolejbusy) a rýchlou dostupnosťou do mesta ako aj do potravín (Terno, Tesco, Coop Jednota), za domom sa nachádza privátne parkovisko, lekárne, zástavky MHD, školy, škôlky, Fakultná nemocnica s poliklinikou akademika Ladislava Dérera, Cesta na Kamzík, horský park a podobne.

Parkovanie je možné aj v okolí bytového domu, aktuálne ešte nebola spustená parkovacia politika.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: BA/KRAMÁRE - Prenájom 2i útulného bytu s parkingom a krásnym výhľadom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.