Kontaktné údaje

BYTOČ spol. s r.o.

Sklenárová 4

82109 Bratislava

Meno:
  Monika Andresičová
Telefón:
0903 468 310
Mobil:
0911 505 511
E-mail:
ID ponuky:
1967

BYTOČ RK – Predaj 6–izb. dvojgeneračného bytu s veľkou terasou a parkovaním na Višňovej u

720 500
Plocha:  
198 m2

Poschodie:  
5. / 6

Bratislava
Kramáre
Višňová
pred 39 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 6 izbový priestranný tehlový byt na 5. podl./6, bytového domu, ktorý dispozične ponúka možnosť rozdelenia na dve samostatné bytové jednotka s možnosťou dvojgeneračného bývania. Celková obytná plocha bytu je vo výmere 198,14 m2. K bytu prináleží aj priestranná terasa o výmere 95,94 m2, loggia o rozlohe 4,44 m2, murovaná pivnica a garážové státie. Dom disponuje s 2 výťahmi.

Dispozícia bytu pozostáva zo 6 obývacích priestorov. V 2 obývacích priestoroch sa nachádza aj plne vybavená kuchynská linka so spotrebičmi. Byt ma k dispozícii aj 2 samostatné kúpeľne aj s toaletou ( jednu väčšiu a menšiu). Z jednej strany bytu je k dispozícii aj loggia. Vo väčšej priestrannej izbe bytu sa nachádza aj murovaný krb. Byt je vybavený aj klimatizačnými jednotkami, podlahovým kúrením a optickými dátovými káblami. Vybavenie bytu pozostáva prevažne zo vstavaného nábytku na mieru.

Z väčšej kuchynskej časti so špajzou je výstup na priestrannú terasu, kde sa naskytá priestor na príjemné posedenie, ktoré je z časti zastrešené a vybavené pohodlným sedením s možnosťou grilovania a oddychu. V okrajovej časti terasy je vysadená vo vyvýšených záhonoch zeleň. Nachádza sa tam aj prípojka na vodu a umývadlo. Terasa poskytuje aj krásny výhľad na Slavín a blízke okolie.

V suteréne bytového domu sa nachádza aj jedno garážové státie, cez ktoré sa dostanete výťahom priamo do bytu. Výhodou tohto bytového domu sú aj potraviny Delia, ktoré sa nachádzajú v prízemnej časti bytového domu, čo umožňuje pohodlný a rýchly nákup.

Bytový dom sa nachádza v slepej uličke a je obklopený zeleňou. V okolí domu sa nachádza aj zástavka MHD, potraviny, lekáreň, kaviareň, škôlky, zdravotné stredisko a športoviská. Autom je rýchle prepojenie do mesta, na Patrónku a diaľničný obchvat.

Cena nehnuteľnosti: 699.500,- Eur + parkovacie miesto 21.000,- Eur

Kontakt: JUDr. Ľubomír Kardoš – 0903 700 718 email: bytoc2@gmail.com

Monika Andresičová - 0903 468 310 email: monikaandresic@gmail.com

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: BYTOČ RK – Predaj 6–izb. dvojgeneračného bytu s veľkou terasou a parkovaním na Višňovej u

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.