Penthaus s panoramatickou terasou pri Kramároch

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
412 m2

Bratislava
Kramáre
Ďumbierska
pred 82 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 73 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders&Partners reality pobočka Bratislava ponúka na predaj nadštandardný strešný byt s priestrannou terasou s nádherným panoramatickým výhľadom na mesto v uzavretom areáli v atraktívnej lokalite blízko Kramárov.

Ako budúci majiteľ sa z garáže, kde sú Vám k dispozícii až 3 parkovacie miesta, vyveziete výťahom priamo do svojho bytu. Vo viac ako veľkorysej obývačke prepojenej s kuchyňou nájdete okrem krbu aj výstup na rozsiahlu terasu s predprípravou na jacuzzi. V byte sú Vám ďalej k dispozícii 3 samostatné spálne, pričom k rodičovskej prináleží súkromná kúpeľňa s vaňou aj sprchovaním kútom a opäť nádherným výhľadom do okolia. Okrem toho je samozrejmosťou ďalšia kúpeľňa, samostatné hosťovské WC, šatník, technická miestnosť a tiež príprava pre práčovňu a serverovňa.

Vybavenie bytu zahŕňa pancierovú podlahu, hliníkové okná s trojsklom, vonkajšie elektrické hliníkové žalúzie, vlastné podlahové kúrenie a stropné chladenie poskytuje tepelné čerpadlo Daikin so zásobníkom. Penthaus je zabezpečený alarmom a videovrátnikom.

Momentálne je byt dokončený do štandardu, čo ponúka novému majiteľovi možnosť realizácie vlastných predstáv. Pre inšpiráciu ponúkame niekoľko návrhov využitia veľkorysého priestoru - LINK na 3Dvirtuálnu obhliadku: https://panorama.homestyler.com/v2?m=np&id=nmVj7kufcxsivqoEv6XFsi&locale=en_US

Výmera interiéru bytu 208 m2, výmera terasy 176 m2, výmera ďalšieho balkóna 28 m2.

Penthaus je súčasťou uzavretého rezidenčného areálu v blízkosti Kramárov, Koliby a Železnej studničky s bezpróblemovou dostupnosťou autom aj MHD.

Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať.

Ďalšiu ponuku realitnej kancelárie si môžete pozrieť: https://www.lpreality.sk/

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Penthaus s panoramatickou terasou pri Kramároch

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.