Vyhľadávaná lokalita Kramáre, výborná dispozícia, tehlový bytový dom, 3 izbový byt

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m2

Bratislava
Kramáre
Stromová
pred 99 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 82 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj 3 izbový byt s výbornou dispozíciou v 21 ročnom tehlovom, bytovom dome na Stromovej ulici,časť Kramáre. Tento byt je zaujímavý tým, že spolu s bytom sa stanete aj spoluvlastníkom oploteného a upraveného vnútrobloku s detským ihriskom, lavičkami a zeleňou. Celková výmera podlahovej plochy je 90,54 m2, (byt má 85,26 m2 + pivnica 5,28 m2) + loggia 5,35 m2.

S bytom je možné kúpiť parkovacie miesto v suteréne bytového domu. Byt je situovaný na 1. poschodí (pod bytom je byt na prízemí).

Dispozícia so vstupnej chodby sa vchádza do otvoreného priestoru kde napravo sú dve spálne 19,5 m2 a 13,8 m2, naľavo je krásne presvetlená obývačka s klimatizáciou nadväzujúca na kuchyňu spolu 31,2 m2 z ktorej je vstup na loggiu 5,35 m2 orientovanú na východ do vnútrobloku, po obede je loggia v príjemnom tieni. Kuchynská linka do tvaru L má zabudované spotrebiče. Kúpeľňa a samostatné WC sú uprostred medzi dennou časťou a nočnou časťou bytu. Byt je v pôvodnom ale funkčnom stave, rekonštrukcia nie je nevyhnutná. Výhodou je, že ak budete meniť vybavenie tak si to urobíte vášho vkusu.

Bytový dom tvorí 10 blokov ktoré sú situované tak, že obkolesujú súkromný ohradený vnútroblok s lavičkami, zeleňou, detským ihriskom, určený na relax len pre vlastníkov bytov. Na poschodí sú len dva byty, každý blok má svoj výťah a parkovisko v suteréne. Výťahom sa dostanete z chodby pred bytom suchou nohou do garáže.

Kramáre sú obľúbenou časťou okresu Nové Mesto. Krátka vzdialenosť do centra aj na diaľnicu a les na pešo za 10 minút. Kompletná občianska vybavenosť: zdravotníctvo, školy, škôlky, pošty a obchody, služby, Dom kultúry, knižnica, MHD do centra každých 9 min, zastávka je pred domom.

Cena za byt a spoluvlastnícky podiel na pozemkoch vrátane kompletného realitného servisu je 315 000,- eur + parkovacie miesto v garáži domu za cenu 15000,- eur. Byt je bez ťarchy, kúpou voľný, platba je možná aj HÚ.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Vyhľadávaná lokalita Kramáre, výborná dispozícia, tehlový bytový dom, 3 izbový byt

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.