2 izbový byt, kompl.rekonštrukcia 58 m2, Nové mesto - Kadnárová ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
58 m2

Poschodie:  
2. / 5

Bratislava
Krasňany
Kadnárova
pred 86 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 84 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Astonreal ponúka na predaj a kompletne zrekonštruovaný 2-izbový byt v mestskej časti Rača na Kadnárovej ulici.

BYTOVÝ DOM:

Nachádza sa na 2. poschodí z 5.poschodí v staršom bytovom dome. Bytový dom má celkovo 5 poschodí a je bez výťahu. Je vybavený bezpečnostnými dverami.

BYT:

Celková výmera bytu je 57,95 m2 (byt 47,8 m2 + lodžia 7,75 m2 + pivnica 2,4 m2). Dispozične pozostáva z haly, kúpeľne, WC, kuchyne, obývacej izby a spálne. Bytový dom je po kompletnej rekonštrukcii (zateplenie, rekonštrukcia strechy a spoločných priestorov). K bytu prislúcha aj praktická pivnica na prízemí bytového domu. Verejné parkovanie pred domom.

Byt sa predáva zariadený.

LOKALITA:

Lokalita Rača-Krasňany je veľmi vyhľadávaná a obľubená najmä kvôli bezpečnosti a pokoju ktorý tu vládne, takisto ale aj občianska vybavenosť, obchody, prevádzky, školy a zastávky sú v tesnej blízkosti. Takisto je na dosah aj príroda, takže človek tu nájde všetko čo potrebuje. Parkovanie v okolí je úplne bezproblémové, čo je taktiež v dnešnom svete veľmi dôležité.

V cene je už pripočítaná provízia pre RK , ktorá zahŕňa poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri, vrátane kompletného právneho servisu, služieb spojených s odovzdaním bytu a prepisom energií u dodávateľov, súčinnosť s financujúcou bankou klienta, resp. možnosť vybaviť najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom špecializovanej hypotekárnej spoločnosti - zdarma v cene. Vieme zabezpečiť najvýhodnejšie a najbezpečnejšie podmienky .Energetický certifikát nie je k dispozícii. Kontakt 0904 26 26 26 alebo e-mail haragonic@astonreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 2 izbový byt, kompl.rekonštrukcia 58 m2, Nové mesto - Kadnárová ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.