2-izbový byt v novostavbe GUTHAUS by Corwin

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
47 m2

Poschodie:  
2.

Bratislava
Krasňany
Račianska (časť Krasňany)
pred 94 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 83 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

2-izbový byt vo veži B s rozlohou 47,48 m2 a balkónom 10,59 m2 ​sa nachádza v novom projekte GUTHAUS, ktorý je výsledkom tvorivej spolupráce rakúskeho architektonického štúdia AllesWirdGut, krajinných architektov MAN MADE LAND a technologických špecialistov z Transsolar. Projekt pozostáva z troch vežových objektov, na okrajoch sú vyššie veže 17. (veža A) a 20. podlažné (veža C) a plošne najrozsiahlejšia stredová časť má 8 nadzemných podlaží (veža B).

DISPOZÍCIA

Byt sa nachádza na 2. podlaží z celkovo 8-mich. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, spálne a obývačky prepojenej s kuchyňou. K bytu patrí tiež rozľahlý balkón, ktorý je prístupný z každej obytnej miestnosti.

VYBAVENIE

Byt sa predáva zriadený v štandarde, ktorý zahŕňa hliníkové okná francúzskeho štýlu s izolačným trojsklom, bezpečnostné protipožiarne vstupné dvere, biele interiérové dvere, kvalitné drevené trojlamelové parkety od najväčších svetových producentov BOEN, dlažba talianskej kvality, sanita, stropné chladenie a kúrenie v celom byte s termostatom. V byte sú aj zriadené exteriérové žalúzie. V bytovom dome sa taktiež nachádza elektronický informačný pult, priestor pre uskladnenie bicyklov a kočíkov a samoobslužná práčovňa.

LOKALITA

Lokalita ponúka plnú občiansku vybavenosť ako zástavky MHD a električiek, reštaurácie, pod bytovým domom sa nachádza supermarket LIDL, banka, fitness centrá. Súčasťou projektu Guthaus nie je len zabezpečiť kvalitné a štýlové bývanie, ale aj uspokojiť majiteľov bytov vo voľnom čase. V okolí projektu sa nachádzajú kaviarne, zelený dvor s grilom a altánkom, venčisko pre psy, workoutové ihrisko. V pešej dostupnosti sa v blízkosti nachádzajú aj Malé Karpaty, ktoré ponúkajú úžasne prostredie pre prechádzky, beh či cyklistiku, Mladá garda, VIVO! a mnoho iného.

CENA A DOPLŇUJÚCE INFO

K bytu prislúcha aj pivničná kobka na rovnakom poschodí ako byt za cenu 5 000,- EUR a parkovacie miesto v podzemnej garáži zabezpečenej systémom kontrolovaného vstupu a kamerovým systémom za cenu 25 000,- EUR.

© Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo.

Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Garážové státie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Iné

Na mape: 2-izbový byt v novostavbe GUTHAUS by Corwin

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.