3 izbový apartmánový byt novostavba Bratislava – Rača – Pekná cesta

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
81 m2

Poschodie:  
zvýšené prízemie / 3

Bratislava
Krasňany
Pekná cesta
pred 131 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 127 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

3 izbový apartmánový byt novostavba Bratislava III – Rača – Pekná cesta (v bytovom dome hneď pri lese)

Ponúkame moderný kompletne zariadený 3 izbový apartmánový byt v novostavbe kolaudovanou v roku 2019 s rozhohou 81 m2 (zodpovedá aj úžitkovej ploche), poschodie prízemie, bez balkóna, dom s výťahom, v uzavretom areáli so spoločným átriom, záhradou, detským ihriskom a s možnosťou vonkajšieho a vnútorného parkovania. K bytu prislúcha aj murovaná pivnica vo výmere 4,2 m2. Apartmánový dom sa nachádza v pokojnej lokalite hneď pri lese na ul. Pekná cesta – Bratislava- Rača.

Apartmánový byt je komplexne zariadený novou kuchynskou linkou s elektrospotrebičmi a jedálenským sedením, v obývacej miestnosti s koženou sedacou súpravou viď foto, modernou skriňovou zostavou, systém rolldor vo vstupnej hale a jednej z izieb, kompletne zariadenou kúpeľňou vrátane práčky. Zariadenie je súčasťou ceny apartmánového bytu.

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, obývacia izba, samostatná kuchyňa s jedálenskou časťou, 2 x samostatná izba, priestranná kúpeľňa so sprchovacím kútom a samostatná toaleta.

PARKOVANIE: k dispozícii sú pre záujemcu dve vyhradené parkovanie státia – jedno vnútorné a jedno vonkajšie, spolu v hodnote 19.000,- EUR.

NÁKLADY NA ENERGIE: priemerná cena 190 EUR/mesiac/2 osoby, energetický certifikát „A“

Vlastníctvo: osobné bez záložného práva, k dispozícii k nasťahovaniu od: 01.10.2021

Provízia realitnej kancelárie (RK) nie je zahrnutá v kúpnej cene, info o výške ceny s províziou v RK. Služby RK zahŕňajú: všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri, kompletný právny servis, súčinnosť pri financovaní kúpy hypotékou, komunikáciu s financujúcou bankou, vypracovanie znaleckého posudku v prípade financovania kúpy hypotékou, služby spojené s odovzdaním bytu a prepisom energií u dodávateľov, spracovanie odovzdávacieho protokolu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: 3 izbový apartmánový byt novostavba Bratislava – Rača – Pekná cesta

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.