Kontaktné údaje

KONFIDO s.r.o.

J.Murgaša 14

90301 Senec

Meno:
Mgr. Kamil Krébes, RSc.
Telefón:
 
Mobil:
0911410278
E-mail:

3 izbový byt na predaj, Krasňany Bratislava

209 000
Plocha:  
82 m2

Poschodie:  
zvýšené prízemie / 7

Vek stavby:  
> 50 rokov
Bratislava
Krasňany
Horná
pred 40 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

3 izbový byt na predaj, Bratislava Krasňany

Realitná kancelária Konfido ponúka na predaj veľmi pekný a priestranný 3 izbový byt, Bratislava – Krasňany (Rača), Horná ulica. Byt sa nachádza na bezpečnom zvýšenom prízemí /7 v zrekonštruovanom tehlovom bytovom dome s výťahom.

Bytový dom postavený v roku 1960 stojí vo veľmi príjemnej lokalite, dom sa nachádza v zastavanej lokalite bez ďalšej stavebnej činnosti v budúcnosti. Bytový dom je zrekonštruovaný – zateplenie, stúpačky, vchodové priestory, strecha, výťah, vlastná nová kotolňa.

Ponúkaný 3 izbový byt s rozlohou 82,36 m2 nemá balkón, v minulosti prešiel menšími rekonštrukciami, inak je v pôvodnom stave.

V byte boli vymenené plastové okná (2015), vchodové bezpečnostné dvere (2013), kúpeľňa a zmena na sprchový kút (2015), toaleta (2015) a v kuchyni s chodbou bola urobená plávajúca podlaha. V izbách sú pôvodné drevené parkety, v celom byte sú liatinové radiátory.

Kuchyňa je zariadená staršou kuchynskou linkou (20 ročná), novší sporák.

DISPOZÍCIA

Vstupom do bytu sa dostaneme do predsiene, z ktorej ďalej pokračujeme do izieb a chodbičkou do kuchyne, komory, kúpeľne a na toaletu. Z predsiene sú vstupy do dvoch izieb, ktoré sú prechodné do tretej izby. Tretia izba má do každej z ostatných dvoch izieb samostatný vstup. Situáciu je možné vidieť na pôdoryse v galérii obrázkov k ponuke bytu.

Kuchyňa a obývacia izba sú orientované smerom na SV, ďalšie dve izby sú smerom na JV.

Súčasťou je pivničná kobka v suteréne bytového domu. Parkovanie je dostupné v okolí bytového domu.

NÁKLADY NA UŽÍVANIE

Mesačné náklady na užívanie ponúkaného bytu sú do 290,- Eur (čo predstavuje platby 161,- Eur správcovi, 84,- Eur do fondu opráv, 22,- Eur na elektrinu, 5,- Eur na plyn a plus tv a internet). Platby sú zámerne nadhodnotené, pri zúčtovaní sú pri takto natavených platbách preplatky v približne 600,- Eur ročne.

LOKALITA

Bytový dom má výbornú dostupnosť do ostatných častí Bratislavy, smerom na diaľnice do všetkých smerov Slovenska, zastávky MHD sú dostupné do dvoch minút chôdzou.

V blízkom okolí bytového domu je kvalitná občianska vybavenosť s dostupnými všetkými službami k naplneniu potrieb, jasle, škôlky, základné a stredné školy, obchody, zdravotnícke zariadenia, kostol, cyklostrasy. Kras§any a Rača ponúkajú dostatok možností pre voľnočasové a oddychové aktivity, blízkosť lesa a cyklotrasy, turistika.

CENA

Cena ponúkanej nehnuteľnosti je 209.000,- Eur (dohoda možná) vrátane všetkých poplatkov súvisiacich s nadobudnutím vlastnického práva k nehnuteľnosti.

Byt je voľný k užívaniu podľa vzájomnej dohody.

Naša realitná kancelária vykonáva svoju činnosť v úplnom súlade s Etickým kódexom Realitnej únie Slovenskej Republiky. Ponúkame Vám iba preverenú nehnuteľnosť. Právne úkony vykonáva naša spolupracujúca advokátska kancelária. Garantujeme bezpečný prevod vlastníctva. Uvedená cena je vrátane provízie RK a poplatkov za prevod vlastníckeho práva na nového majiteľa. Pomôžeme vám aj s vybavením financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru.

Na spoločné stretnutie sa teší Vaša realitná kancelária KONFIDO

Mgr. Kamil Krébes, RSc.

kamil@konfido.sk

0911 410 278

Pozrite si aj ďalšie zaujímavé ponuky na stránke našej realitnej kancelárie Konfido.

Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Špajza / komora:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Murované jadro:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: 3 izbový byt na predaj, Krasňany Bratislava

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.