Kompletne zrekonštruovaný 2-izb. byt na Kadnárovej ul. v Rači

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
50 m2

Poschodie:  
8. / 12

Bratislava
Krasňany
Kadnárova
pred 98 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 79 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Kompletne zrekonštruovaný 2-izb. byt na Kadnárovej ul. v Rači. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 50m2 + 7,75m2 loggia + 1,5m2 pivnica, umiestnený na 8. poschodí v 12-poschodovom zateplenom panelovom dome, s výťahom.

Byt prešiel pred 5. rokmi kompletnou rekonštrukciou, vrátane výmeny kompletných elektrických a vodovodných rozvodov, kvalitných plastových okien, bezpečnostných dverí, omietok, dlažby (v chodbe, kuchyni, wc a kúpeľni). V obývačke a spálni sú prebrúsené a nalakované pôvodné drevené parkety. V byte sú LED svetlá. V byte je optický internet. Klimatizácia je v obývačke a spálni.

Dispozične pozostáva z vstupnej chodby (7,5m2), obývacej miestnosti (16m2), spálne (12,6m2), kuchyne (8,4m2), samostatná kúpeľňa a wc. Byt sa, v prípade záujmu, ponúka kompletne zariadený a s kvalitnými spotrebičmi. V chodbe je vstavaná skriňa a kuchynská linka s indukčnou varnou doskou je robená na mieru. Byt ponúka množstvo úložného priestoru. Spálňa, obývačka a balkón sú orientované na juhozápad a okno z kuchyne na západ. Mesačné náklady na bývanie 80 EUR + elektrika 30 EUR.

Bytový dom prešiel rekonštrukciou, je zateplený a pred 4. rokmi boli menené elektrické rozvody domu spolu s osvetlením spoločných priestorov, výmenou dverí na spoločných priestoroch a výmenou výťahov. Lokalita Rača-Krasňany je veľmi vyhľadávaná a obľúbená najmä kvôli bezpečnosti a pokoju ktorý tu vládne, takisto ale aj občianska vybavenosť, obchody, prevádzky, škôlky, školy a zastávky sú v tesnej blízkosti, detské ihriská, parky, reštaurácie.. Takisto je na dosah aj príroda a dve kúpaliská.

Cena: 238.000 EUR. + provízia za služby RK.

K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 2.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Kompletne zrekonštruovaný 2-izb. byt na Kadnárovej ul. v Rači

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.