Na predaj 3- izbový byt v krásnom prostredí.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
81 m2

Bratislava
Krasňany
Pekná cesta
pred 138 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 124 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

F075-113-LOJa

Ak túžite po pokojnom bývaní pod lesom v blízkosti vinohradov v byte obklopenom prírodou, tak Vám ponúkame na predaj štýlový 3-izbový byt v novostavbe v Krasňanoch na Peknej ceste. Byt má rozlohu 81,29 m2. Nachádza sa na prízemí bytového domu. Je zariadený kvalitným nábytkom, ktorý je v cene bytu. V obývacej izbe je veľká rohová kožená sedačka. Súčasťou bytu sú 2 roll door skrine. Kuchyňa je moderne zariadená nábytkom na mieru a kvalitnými elektrospotrebičmi. V kúpeľni je sprchovací kút. WC sa nachádza v kúpeľni. Byt je vhodný pre mladú rodinku. Bytový dom je ohradený a do vnútrobloku sa dostanú iba rezidenti bytov. K bytu prislúcha aj murovaná pivnica. Taktiež k bytu patria 2 parkovacie miesta. 1 je vonkajšie a druhé je vnútorné. Cena týchto státí nie je v cene bytu, ale predávajú sa spolu s bytom za 19 000€. Okolie domu je krásne upravené a pre nájomníkov je k dispozícii aj nádherné átrium so záhradou. V blízkosti domu sa nachádza všetka občianska vybavenosť- obchody, zdravotné stredisko, škôlky, školy, pošta, kaviarne, reštaurácie, detské ihriská, autobus MHD Vás dovezie priamo pred dom a samozrejme všetky podmienky na aktívne trávenie voľného času.

Náklady za energie sú cca 190€ pri rodine.

Byt bude voľný od 1.10.2021

Cena 229 000 € + 19000 € za parkovacie miesta.

Provízia pre RK nie je zahrnutá v cene. Zahŕňa vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie k predaju nehnuteľnosti, poplatkov za vklad do katastra a kompletného finančného poradenstva.

Spoločnosť Finanzpartner reality Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľností a tiež profesionálny prístup v oblasti financovania a poistenia aj tejto nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Na predaj 3- izbový byt v krásnom prostredí.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.