Pekný 3i byt, rekonštrukcia, DOG FRIENDLY, loggia, Račianska ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
81 m2

Poschodie:  
1. / 6

Bratislava
Krasňany
Račianska (časť Krasňany)
pred 166 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 166 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom pekný, slnečný, priestranný 3 - izbový byt po kompletnej rekonštrukcii situovaný na JV a SV, kompletne zariadený, so zasklennou loggiou vo vyhľadávanej lokalite na Račianskej ulici vo vyhľadávanej mestskej časti Bratislava – Rača.

Podlahová plocha bytu predstavuje 79 m2 + 2 m2 loggia. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 1 poschodí v 6 – poschodovej tehlovej bytovej jednotke s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Možnosť bezproblémového parkovania pred bytovou jednotkou.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: plynovým sporákom a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, jedálenským stolom, so šatníkovou skriňou na mieru na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, zrkadlo, odkladacia polička, kúpeľňová zostava, práčka a sušička. Obývačka je vybavená modernou sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, obývačkovou zostavou a TV. V spálni je pripravená manželská posteľ.

V prípade požiadavky nájomcu je možné odsťahovať nábytok.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa, komora, obývačka, spálňa so vstupom na loggiu, detská izba, kúpeľňa a toaleta.

Lokalita:

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej miestnej časti Rača. Račianska ulica je ulica v Bratislave, v mestských častiach Nové Mesto a Rača. Je dôležitou dopravnou tepnou. Tiahne sa od Račianskeho mýta až po futbalový štadión Lokomotíva v Rači. Po celej jej dĺžke prebieha cesta II. triedy číslo 502, ktorá na nej aj začína. V blízkosti bytovej jednotky sa nachádzajú potraviny, reštaurácie, obchody a služby rôzneho zamerania a taktiež zástavky MHD – električky, autobusy.

Veľmi pekné a príjemné bývanie.

Byt je voľný okamžite.

Mesačný prenájom predstavuje 550 € + 200 € energie.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Pekný 3i byt, rekonštrukcia, DOG FRIENDLY, loggia, Račianska ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.