Pekný slnečný 2 izb. byt v Krasňanoch, Hubeného ul., 2/3, s vlastným kúrením a dvoma pivnica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Poschodie:  
2. / 3

Bratislava
Krasňany
Hubeného
pred 234 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 232 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

So súhlasom majiteľa ponúkame na predaj pekný slnečný 2 izbový byt na Hubeného ul. v Bratislava-Rača – časť Krasňany.

Byt o podlahovej ploche  54,83 m2 sa nachádza na 2. poschodí z 3 v tehlovom bytovom dome so zvýšeným prízemím a nadstavbou.

Byt pozostáva z dvoch izieb,  má priestrannú kuchyňu, chodbu so špajzou a šatníkom a samozrejme kúpeľňu s WC a oknom. Okná izieb sú orientované na východ, takže vstávanie je po väčšinu roka veľmi príjemné. Súčasťou bytu je francúzsky balkón a dve pivnice. Jedna – novo prerobená - slúži ako sklad na letné/zimné oblečenie vo vákuových obaloch a druhá na potraviny, čím sa v byte ušetrí veľa miesta.

Byt je čiastočne zrekonštruovaný. V byte sú pôvodné drevené parkety, plastové okná.

Výhodou bytu sú nízke náklady na kúrenie vďaka vlastnému kotlu s diaľkovým ovládaním, resp. samoreguláciou na základe nastavenej teploty snímača a radikálne sa znížili náklady aj vďaka zatepleniu bytového domu.

Byt sa nachádza na najkrajšom sídlisku v Bratislave, plnom zelene  a mladých ľudí s deťmi . Poloha bytového domu pre rodinu s deťmi je na nezaplatenie. Všetko je na dosah. Pre dospelých obchody (LIDL, KRAJ, záhradkárstvo, papiernictvo a pod.) či kaviarne, kaderníctva, kozmetika,  pre deti parky, ihriská, kúpalisko, futbalový štadión, rôzne fitness centrá a krúžky pre deti (tanečné školy, LOkOGYM, King´s GYM) a najmä škôlka, základná škola, gymnázium , či základná umelecká škola, Rodinné centrum Ráčik pre malé deti a tiež Stará Jedáleň (sa práve dokončuje) pre väčšie deti a teenegerov. Deti stačí odprevadiť do školy cez ulicu, či môžu ísť aj samé, nakoľko je cesta jednosmerná a bezpečná.

A ak by náhodou ochoreli, zdravotné stredisko je pešo 7 minút. Aktivity sa ponúkajú aj v neďalekých lesoch či vinohradoch, najmä bicyklovačka v lesoch na úpätí Malých Karpát, či behu vo vinohradoch, či opekačke pri Horárni a v lete je obľúbené kúpalisko priamo v Krasňanoch prípadne jazero Zlaté piesky kam sa dostanete na bicykli do 20 minút mimo hlavných ciest.

Všetko je v pešej dostupnosti. Auto potrebujete iba na dovolenku, alebo výlety. Aj preto oceníte bezproblémové parkovanie pred domom. Ak budete používať MHD, máte ju na skok - k električke pár minút. S ňou sa dostanete do centra mesta za 20 minút. Prípadne môžete využiť autobusovú linku 75, ktorá spája Raču, Ružinov a Podunajské Biskupice.

Kto raz vyskúša bývanie v Krasňanoch, už nikdy odtiaľto neodíde. Nakoľko sa tu stretla komunita úžasných ľudí, ktorí toto sídlisko stále formujú, aby bolo ešte lepšie pre život (vybudovanie komunitnej záhradky pre rodiny, Rodinné centrum Ráčik, Stará jedáleň, usporiadavanie koncertov, Restaurant Day – jednodňovej reštaurácie).

Cena bytu je 139 000 €

V prípade záujmu kontaktujte tel. číslo: 0903 163 025 / email: cocher@omnireal.sk

PROVÍZIA PRE RK: 2000,- EUR PROVÍZIA ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS NOTÁRSKE POPLATKY KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podla sadzobníka advokáta)

 

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Pekný slnečný 2 izb. byt v Krasňanoch, Hubeného ul., 2/3, s vlastným kúrením a dvoma pivnica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.