Predaj 4 izbový byt, Račianská ulica, Bratislava Nové Mesto, 2x loggia, rekonštrukcia 244 990,-

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
71 m2

Poschodie:  
3. / 11

Bratislava
Krasňany
Račianska (časť Krasňany)
pred 95 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 78 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária s poverením majiteľa ponúka exkluzívne na predaj príjemný menší 4 izbový byt po 5 ročnej rekonštrukcii so zaujímavou dispozíciou v top lokalite, kde máte na skok všetko, čo potrebujete. Byt sa nachádza v Bratislave, v mestskej časti Nové mesto s kompletnou občianskou vybavenosťou. Tento 4 izbový byt, nachádzajúci sa na 3. poschodí bytového domu, má rozlohu 71,95 m2 a disponuje 2 loggiami o rozlohe 9,5 m2, z ktorých je pekný panoramatický výhľad na okolie a Malé Karpaty a Kolibu. Na poschodí je aj pivničná kobka.

Nehnuteľnosť je vhodná pre mladé rodiny s deťmi, alebo pre klienta, ktorý potrebuje jednu miestnosť na pracovňu, alebo aj ako dobrá investičná príležitosť na prenájom.

Dispozícia:

- vstupná chodba - kúpeľňa s WC - kuchyňa + loggia - obývacia izba - spálňa - izba - izba. Popred spálňu a dve izby vedie druhá dlhá loggia (cca 8 m2).

Výhody:

V byte sú vymenené rozvody elektriny, plynu a vody, natiahnutý optický internet; v izbách sú položené parkety; izby nie sú priechodné.Byt bol kompletne zrekonštruovaný pred piatimi rokmi, má funkčné plastové okná, nezávislé vyhrievanie podlahy v kúpeľni a kuchyni. Bytový dom taktiež prešiel rekonštrukciou, je zateplený. Rekonštruované 2x výťahy. Vchod je zabezpečený magnetickými bezpečnostnými dverami na čip. Rekonštrukcia bytového domu v r. 2005.

Okolie:

V okolí je veľmi dobrá občianska vybavenosť. Parkovanie možné pod domom alebo v okolí bytového domu s dostatkom parkovacích miest. V samotnej blízkosti: zastávky MHD, materská škola, základná škola s materskou školou, detské ihriská, lekáreň, kaviarne a bary, reštaurácie, OD SLIMÁK, OC VIVO, jazero Kuchajda, Terno, Lidl, Tesco, Billa. V blízkosti bytového domu sú vinice, nad ktorými sa nachádza Chata Ahoj s bezprostredným vstupom do lesa pre možnosti rekreácie s viacerými turistickými trasami vedúcimi do rôznych lokalít v Malých Karpatoch. Byt je voľný po dohode.  kancelária s poverením majiteľa ponúka exkluzívne na predaj príjemný menši 4 izbový byt po 5 ročnej rekonštrukcií so zaujímavou dispozíciou v top lokalite, kde máte na skok všetko čo potrebujete. Byt sa nachádza v Bratislave, v mestskej časti Nové mesto s kompletnou občianskou 

Byt je voľný po dohode.

Predáva sa zariadený.

CENA: 244 990 € vrátane provízie pre RK, možnosť dohody  

 

Kontakt:

RENAMI s.r.o.

marek.murko@renami.sk

0907787808 

ŠTANDARD KTORÝ ZÍSKATE ZDARMA 

 

PORADENSKÝ SERVIS:

- komplexné hypotekárne poradenstvo spojené s poskytnutím HÚ (výber najvhodnejšieho bankového produktu s najvýhodnejšími podmienkami pre Vás, spolupracujeme so všetkými bankami) 

OCHRANA FINANČNÝCH PROSTRIEDKOV:

- poradenstvo pri ochrane finančných prostriedkov (hotovosť, HÚ, vinkulácia, notárska úschova atď) 

PRÁVNY SERVIS:

- právne poradenstvo, preveríme právny stav a ťarchy, 

- vypracovanie rezervačných zmlúv, zmlúv o budúcej kúpe, vypracovanie Kúpnych zmlúv, nájomných zmlúv, zmlúv o krátkodobom nájme, vypracovanie Dodatkov k zmluvám, Plnomocenstiev, vypracovanie Protokolu o odovzdaní bytu do vlastníctva

Zaplatíme za Vás:

- správne katastrálne poplatky v sume 10 €/m2 za návrh na vklad vlast. práva do katastra nehnuteľností, hradíme podpisy na kúpnych zmluvách, hradíme poplatok za vyzdvihnutie LV použiteľného na právne účely. 

 

Spoločnosť RENAMI s.r.o. je OVERENÝM ČLENOM Realitnej únie.

COPYRIGHT RENAMI s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Renami s.r.o..

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Predaj 4 izbový byt, Račianská ulica, Bratislava Nové Mesto, 2x loggia, rekonštrukcia 244 990,-

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.