Predaj slnečný 3 izbový byt, Kadnárova ulica, Bratislava III. Rača

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Poschodie:  
2. / 4

Bratislava
Krasňany
Kadnárova
pred 91 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 85 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PREDAJ BYTU:

Ponúkame na predaj pekný slnečný 3 izbový byt v lokalite Bratislava III. Rača, na ulici Kadnárova. Nachádza sa v zrekonštruovanom tehlovom bytovom dome bez výťahu,

na 2/4 poschodí. Celková podlahová plocha je 61 m2, spolu s balkónom a lóggiou. K bytu patrí aj pivničná kobka 1,6 m2. Je orientovaný na 2 svetové strany - severovýchod a juhozápad.

STAV BYTU:

V roku 2007 byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou. Z 2 izbového bytu sa dispozične zmenil na 3 izbový s nepriechodnými izbami. Boli kompletne vymenené elektroinštalácie, rozvody vody, kanalizácie, plynu a kúrenie - radiátory. Má vstupné bezpečnostné dvere, plastové okná s vnútornými žalúziami, interiérové dvere, plávajúce podlahy, nové omietky, maľby. Nehnuteľnosť sa ponúka na predaj čiastočne zariadená vstavanými skriňami a vybavenou kuchynskou linkou vrátane zabudovaných spotrebičov ( chladnička s mrazničkou, plynová varná platňa, elektrická rúra). V kúpeľni je sprchovací kút, WC je samostatné. Mesačné náklady pre 1 osobu sú okolo 180.-€. Byt je voľný predajom.

LOKALITA :

Tichá lokalita plná zelene poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (v blízkosti sú obchody, škola, škôlka, MHD, reštaurácia, pošta, potraviny Lidl, obchodný dom Kraj ). V blízkosti sú Karpaty, ktoré poskytujú možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave.

V CENE JE ZAHRNUTÝ KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: Predaj slnečný 3 izbový byt, Kadnárova ulica, Bratislava III. Rača

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.