TOREA - REZERVOVANÉ - 2i TEHL.BYT V ŽIADANEJ LOKALITE - ul. HUBENÉHO

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
49 m2

Poschodie:  
zvýšené prízemie / 3

Bratislava
Krasňany
Hubeného
pred 98 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 89 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

2i BYT 49 m2 NA HUBENÉHO UL.

Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj 2-izbový byt na vyvýšenom prízemí bytového domu v Bratislave-Rači, miestna časť Krasňany, ul. Hubeného. Jeho devízou je najmä jeho poloha v žiadanej lokalite, v pokojnom zelenom prostredí, v nízkopodlažnom tehlovom bytovom dome situovanom v blízkosti prírody a zároveň s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta.

Samotný byt má výmeru 49 m2 a prislúcha k nemu priestranná pivnica o veľkosti až 9 m2 a francúzsky balkón. Bytový dom má 3 nadzemné a 2 podkrovné podlažia. Bol daný do užívania v roku 1952 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2013. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2012 (vrátane rozvodov elektroinštalácie, plynu, vody a kanalizácie, vykurovacích telies, omietok). V roku 2017 boli spravené nové stierky, zrepasovali sa drevené parkety.

Dostupná 3D obhliadka Vás prevedie dispozičným riešením bytu. Orientácia bytu je na juhovýchod a zabezpečuje tak dostatok slnečného žiarenia od rána až do skoršieho popoludnia. Veľká pivnica v suteréne ponúka vzácny úložný priestor. Pred domom je bezproblémové rezidenčné parkovanie.

Technické vybavenie a špecifikácie:

- plastové okná s izolačným dvojsklom (r. 2013), sieťky proti hmyzu, interiérové žalúzie

- podlahy: drevené stromčekové parkety v izbách; v kuchyni laminátová podlaha v drevodekore; v predsieni a v kúpeľni dlažba.

- kuchynská linka (r. 2017) s nerezovým drezom s odkvapkávacou plochou, so zabudovanými spotrebičmi: plynová varná doska, elektrická rúra na pečenie, digestor.

- kúpeľňa: vaňa, závesné WC typu Geberit, rebríkový radiátor

- vlastný plynový kotol zn. Viessmann na vykurovanie a ohrev vody, umiestnený v kúpeľni (r. 2012)

- optický internet

- elektrický vrátnik, vchodové dvere do BD na čip

Okolie bytu pôsobí veľmi príjemne a pokojne, má veľmi dobrú občiansku vybavenosť, pričom všetko leží v blízkej dostupnosti i na pešo - predajne potravín cca 200m (LIDL, Kraj potraviny), základná škola s materskou školou a gymnázium priamo na ulici, zdravotné stredisko a tiež príjemné reštaurácie či kaviarne. Do centra mesta sa dostanete rýchlo a jednoducho – do 15 minút autom a do 30 minút na bicykli. Ľahko sa zveziete aj električkou (zastávka "Pekná cesta" len 300m od bytu). Autom sa plynulo dostanete aj na diaľničný obchvat (D1, D4). Neďaleké vinohrady na úbočí Malých Karpát majú pre obyvateľov tejto lokality obrovský rekreačný potenciál (cyklochodníky, turistika).

Predpísané náklady na byt sú 76€/mesačne správcovi bytového domu (zahŕňa fond opráv, zálohové platby za dodávku vody, za energie pre spoločné priestory a iné), 17€/mesačne za elektrickú energiu, 30€/mesačne za plyn + balíček internet/TV od Telekomu. Mesačne tvoria celkovo teda 123€ + internet/TV.

Byt je kúpou voľný. Kúpu je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté okrem kvalitného právneho servisu, poplatkov u notára a na katastri (štandardný vklad), aj naše hypotekárne poradenstvo – zabezpečíme pre Vás najvýhodnejší úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti, ako aj na čokoľvek iné. To všetko vo vlastnej réžii na základe licencie na finančné sprostredkovanie (INSIA a.s.) v oblasti úverov s dlhoročnou praxou a osobnými vzťahmi.

Naše viac ako 20-ročné skúsenosti na realitnom trhu v Bratislavskom kraji Vám určite prinesú kvalitné služby. Veríme, že ich oceníte podobne ako títo klienti v našom krátkom prezentačnom videu: https://youtu.be/pETfziLrH6M

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Internet:
áno

Na mape: TOREA - REZERVOVANÉ - 2i TEHL.BYT V ŽIADANEJ LOKALITE - ul. HUBENÉHO

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.