1 izb. byt, Robotnícka ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
31 m2

Poschodie:  
4. / 5

Bratislava
Nové Mesto
Robotnícka
pred 270 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 268 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj slnečný 1 izbový byt na Robotníckej ulici v Bratislave - Novom Meste. Byt o celkovej podlahovej ploche 34,45 m2 ( z toho pivničná kobka 3 m2) sa nachádza  na 4. poschodí z 5 bez výťahu  v tehlovom bytovom dome.

Byt bol čiastočne zrekonštruovaný. Bola vymenená dlažba, obklady a sanita v kúpeľni so sprchou, nová toaleta,  elektroinštalácia v kuchyni, izbe, kúpeľni, vymenená vodoinštalácia,  kuchynská linka , vstavaná skriňa v spálni. V izbe sú pôvodné drevené parkety,  drevené okná aj dvere v byte sú repasované.  Orientovaný je na východ.  V byte je zavedená káblová televízia a internet. Vykurovanie je ústredné.

V bytovom dome boli vymenené stúpačky a je naplánovaná  rekonštrukcia spoločných priestorov a strechy.

Byt sa nachádza v tichom prostredí so zeleným parkom za bytovým domom. V okolí je kompletná   občianska vybavenosť (škôlky, školy, obchody), dobrá dostupnosť  do centra mesta (MHD príp. bicykel) . V pešej dostupnosti  sa nachádza OC Central na Trnavskom mýte, Tehelné pole (NTC , Zimný štadiion a Národný futbalový štadion), Tržnica.

Mesačné náklady: 120,- EUR/2 osoby

Cena 105 000 €

PROVÍZIA PRE RK: 2,00% Z KÚPNEJ CENY PROVÍZIA ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS NOTÁRSKE POPLATKY KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podla sadzobníka advokáta)

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: 1 izb. byt, Robotnícka ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.