1.5 izbový byt na prenájom - dve loggie

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
42 m2

Poschodie:  
1. / 6

Bratislava
Nové Mesto
Čsl.parašutistov
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 7 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Prom Real Vám exkluzívne ponúka na prenájom útulný, plne zariadený dvojizbový byt v Novom Meste neďaleko OC Slimák. Byt má dve loggie a je orientovaný do vnútrobloku. Spája sa tak výborná lokalita a príjemné prostredie za výbornú cenu. K dispozícii je aj pivnica.

↓↓ 3D obhliadka v inzeráte ↓↓

BYTOVÝ DOM:

Byt sa nachádza na prvom poschodí, čo zodpovedá druhému nadzemnému podlažiu v 6 poschodovom bytovom dome. Bytový dom je zateplený, po rekonštrukcii fasády aj rozvodov a s výťahom. V prízemí sa nachádza pivnica, ktorá je v prípade záujmu nájomníkovi k dispozícii. Parkovanie je bezproblémové, verejné, priamo na parkovisku vo vnútrobloku. Parkovanie v danej lokalite nie je regulované.

DISPOZÍCIA BYTU:

Po vstupe do bytu sa nachádzate v hale z ktorej sa vchádza do samostatnej kuchyne, priestrannej obývačky a toalety spojenej s kúpeľnou. Jedna loggia vychádza z obývacej izby a jedna z kuchyne a obe sú orientované na juhozápad. Byt je presvetlený a vzdušný aj vďaka zvýšeným stropom. Do spálne sa vchádza cez kuchyňu, je samostatná, menšia, poskytuje však príjemný priestor na oddelenú spaciu časť. Hlavný úložný priestor sa nachádza v obývačke v podobe veľkej vstavanej skrine. Kúpeľňa je spojená s WC, oddelená priečkou. Nachádza sa v nej vaňa. Priestor na botník viete vytvoriť aj pred bytom v uzavretej chodbe oddelenej od schodiska zamykateľnými dverami.

ROZLOHA:

Úžitková plocha 42,30 m²

Spolu s pivnicou a loggiami 52,19 m²

Predsieň – 3,1 m²

Spáľňa – 7 m²

Kuchyňa – 7 m²

Obývačka – 21,7 m²

Pivnica – 2,89 m²

2x loggia – cca 7,5 m²

ZARIADENIE:

Byt je čiastočne prerobený. V miestnostiach sú vybrúsené pôvodné drevené parkety. V celom byte sú plastové okná so žalúziami. Kúrenie je centrálne, v byte sa nachádzajú radiátory. Kuchyňa je s dostatkom úložného priestoru, plne funkčná a vybavená spotrebičmi: elektrický sporák, plynová varná doska, veľká chladnička s mrazničkou. Vchodové dvere sú bezpečnostné. V cene energií aj pripojenie na internet.

POLOHA:

Byt sa nachádza vo výbornej lokalite a to neďaleko OC Slimák. Výborná dostupnosťou MHD a taktiež pešia dostupnosť do centra. Lokalita je pokojná, pár minút od domu sa nachádza hneď niekoľko obchodov, kompletná občianska vybavenosť, MŠ, ZŠ, zdravotné stredisko, kultúrny dom, lekáreň, športový areál, reštaurácie a iné.

» výborná poloha v Bratislave

» v blízkosti OC Slimák s výbornou pekárňou, potravinami a množstvom prevádzok cez kaderníka a kvetinárstvo až po vinárničku

» jazero Kuchajda a OC Vivo dostupné na pešo

» perfektná dostupnosť autom aj MHD

» samostatná kuchyňa aj spálňa

» 2 loggie

» pivnica

Do bytu hľadáme nájomníka, jednotlivca, poprípade dve osoby, ktoré hľadajú bývanie v príjemnom prostredí predbežne aspoň jeden rok. Zodpovedných a príjemných ľudí, najlepšie nefajčiarov, bez domácich zierat. V prípade doplňujúcich otázok, alebo záujmu o osobnú obhliadku sa nám, prosím, ozvite.

Byt je podpisom zmluvy voľný.

Tešíme sa na Vás

CENA: 500,-EUR + energie pre jednu osobu 160€. Pri obsadení dvoma osobami 180€

Vratná zábezpeka vo výške dvoch mesačných nájmov bez energií: 1000€

Províziu realitnej kancelárii neplatíte!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: 1.5 izbový byt na prenájom - dve loggie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.