3- izbový byt na Kukučínovej ulici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
63 m2

Poschodie:  
2. / 7

Bratislava
Nové Mesto
Kukučínova
pred 240 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 236 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj  3 izbový byt s balkónom v širšom centre na Kukučínovej ulici v tichej zelenej lokalite – celý byt je otočený smerom do parkovej časti vnútrobloku smerom na juhovýchod. 

Celková plocha je 69,22 m2 z toho plocha balkónu je 3,68m2 a plocha murovanej pivnice je 2,82 m2 v suteréne domu. 

Byt sa nachádza na 2 poschodí z celkových 7 poschodí, má plastové okná, nové rozvody kúrenia, v izbách drevené parkety, dve veľké vstavené skrine, balkón do tichého parku. Možnosti parkovania pred aj za domom. V bytovom dome sa nachádza výťah. 

Pred 7 rokmi prešiel byt rozsiahlou rekonštrukciou. Bola zrekonštruovaná kúpelňa a WC – podlahy obklad, boli urobené nové elektrické rozvody (meď) nová rozvodná poistková skrinka, osadené nové vypínače a zásuvky, pred 2 rokmi bola urobená nová klimatizácia Daikin, prebrúsené a prelakované parkety v izbách, na mieru zhotovený priestor pre práčku a sušičku s tromi skriňami. V kuchyni, na chodbe, WC a kúpeľni je dlažba. 

Dom má vlastnú kotolňu, dvojtrubkový systém vykurovania a pomerové merače tepla. Celý dom bol pred 8 rokmi zateplený. V súčasnosti sa pripravuje výmena spoločných elektrických stupačiek a majú sa montovať nové zvončeky s ovládaním vstupných dverí.

V byte je prípojka na UPC, Orange a Telekom. Byt ma aj plynovú prípojku a plynový šporák. 

Mesačné náklady fond opráv, teplo, teplá a studená vody, odpad sú 160,- € + 25,- elektrina + 4,- plyn.

Autobusová zástavka Kukučinova 1 min., električka Riazanská 4 min. , V okolí množstvo obchodov ( Billa, Tesco, Lidl, Polus City Center...) škôlky, škola, detské ihriská, športoviská. Výborná dostupnosť do centra, aj mestského lesoparku. 

Cena nehnuteľnosti je 179.000,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 2.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 181.000,-Eur celkom. 

Mestská časť Nové Mesto disponuje  úplnou občianskou vybavenosťou, v lokalite je niekoľko nákupných centier, na šport, relax. V blízkosti sa nachádzajú tiež škola, škôlka, k dispozícii sú tiež detské ihriská, lekáreň, kultúrny dom.  

Bc. Marek  Vodislavský, vodislavsky@maximreal.sk, tel: 0915 831 164

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MaximReal?

Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Bc. Marek  Vodislavský, vodislavsky@maximreal.sk, tel: 0915 831 164

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: 3- izbový byt na Kukučínovej ulici

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.