Kontaktné údaje

Pergo

Mliekarenská 7

82109 Bratislava

Meno:
Michal Štuller
Telefón:
0907 888 765
E-mail:
ID ponuky:
3263

4-izbový byt s veľkou terasou na Kolibe na Zlatej Nohe

2 800 €/mes.
Plocha:  
148 m2

Poschodie:  
3.

Bratislava
Nové Mesto
pred 14 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 17 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Klimatizovaný 4-izbový byt s veľkou terasou (69 m2) a krásnym výhľadom sa nachádza v príjemnom prostredí na Kolibe v bytovom komplexe Zlatá noha medzi ulicami Tupého a Podkolibská.

DISPOZÍCIA

Byt na najvyššom poschodí s rozlohou 148 m2 pozostáva zo vstupnej haly, otvorenej dispozície obývačky, jedálne a kuchyne, 3 samostatných spální, 1 otvorenej izby/pracovne, šatníka a 2 kúpeľní s WC. Z obývačky je prístup na terasu, ktorá poskytuje výhľad na mesto.

VYBAVENIE

Byt sa prenajíma kompletne zariadený, kuchyňa je vybavená kvalitnými zabudovanými elektrospotrebičmi: elektrická varná platňa, elektrická rúra, umývačka riadu, mikrovlnná rúra a chladnička s mrazničkou. Súčasťou vybavenia bytu je podlahové kúrenie, klimatizácia v každej miestnosti, vstavané skrine v spálňach a externé žalúzie. V byte je zriadené optické pripojenie na internet + TV, prostredníctvom spoločnosti Telekom - Magio a predpríprava na vlastný satelit.

LOKALITA

Bytový komplex pozostáva z troch štvorpodlažných budov, súčasťou každej z nich je podzemná garáž. Areál komplexu je uzatvorený, jeho súčasťou je bazén (5x12m) a suchá sauna, ktoré sú k dispozícii každý deň od 9-22 hod, osobný správca a non-stop strážna služba. Lokalita plná zelene ponúka kvalitné a tiché bývanie s dobrou dopravnou infraštruktúrou.

CENA A DOPLŇUJÚCE INFO

K bytu prislúcha pivnica a parkovacie 1 stojisko v podzemnej garáži; druhé je možné prenajať si za poplatok 100 EUR/mesiac. Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 200 EUR/mesiac.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo.

Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Garážové státie
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Okná:
Pôvodné
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.