AXIS REAL:: 2-izbový byt, ZARIADENÝ, BA III. Nové Mesto, Osadná ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
56 m2

Poschodie:  
2. / 4

Bratislava
Nové Mesto
Osadná
pred 127 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 117 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom príjemný 2-izbový byt po KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII v tichej lokalite so skvelou dostupnosťou, Bratislava III. Nové Mesto na ulici Osadná. Tento priestranný byt má celkovú podlahovú plochu 56,68 m2 (plus balkón cca 3 m2) a nachádza sa na 2. poschodí zo štyroch v bytovom dome bez výťahu. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kde je VSTAVANÁ SKRIŇA, vstup do kúpeľne spojenej s toaletou, kuchyne s príručnou komorou, spálne, obývacej izby s výstupom na BALKÓN. Parkovanie je verejné v okolí bytového domu.

Byt je k dispozícii IHNEĎ a je vhodný pre 2 osoby, malý psík po dohode

STAV BYTU:

Byt je KOMPLETNE ZARIADENÝ. Na chodbe je vstavaná skriňa. V kuchyni je kuchynská linka, všetky potrebné spotrebiče (chladnička, varná doska, rúra, umývačka riadu), stôl so stoličkami a tiež príručná komora. V obývacej izbe je rozkladacia rohová pohovka, konferenčný stolík a obývacia stena. Po dohode je možné doplniť televízor. Spálňa je vybavená priestrannou VSTAVANOU SKRIŇOU, manželskou posteľou s nočnými stolíkmi. Kúpeľňa s rohovou vaňou, umývadlom a toaletou. Na oknách sú vnútorné žalúzie.

PLATBY:

Cena je 500 EUR + 130 EUR energie. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac, spolu 630 EUR, kaucia vo výške 630 EUR (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 500 EUR.

LOKALITA:

Byt sa nachádza v pokojnej lokalite Bratislavy – Nové Mesto na Osadnej ulici s výbornou dostupnosťou a KOMPLETNOU OBČIANSKOU VYBAVENOSŤOU. Na prízemí bytového domu sú potraviny, v pešej vzdialenosti sa nachádza nákupné centrum CENTRÁL (potraviny, obchody, služby, reštaurácie, kaviarne), tržnica, poliklinika, NTC, letné kúpalisko Tehelné pole, park Jama, detské ihrisko Osadná, školy, škôlky. Výborná dostupnosť MHD - Vajnorská ulica cca 3 min peši, Trnavské mýto cca 8 min peši.

/ 2-IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA III. NOVÉ MESTO / OSADNÁ ULICA / ZARIADENÝ / REKONŠTRUKCIA / BALKÓN /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1

Na mape: AXIS REAL:: 2-izbový byt, ZARIADENÝ, BA III. Nové Mesto, Osadná ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.