AXIS REAL | 2i byt, čiastočne zariadený, BALKÓN, KLÍMA, Nové Mesto

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
57 m2

Poschodie:  
5. / 5

Bratislava
Nové Mesto
Bartoškova
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 8 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/KW

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka exkluzívne na prenájom s dostupnosťou od 01.04.2024 zrekonštruovaný, veľký 2-izbový byt s balkónom. Nachádza sa v Novom Meste na ulici Bartoškova, celková výmera je cca 61 m2 (z toho balkón má cca 2,8 m2). Ponúka sa ČIASTOČNE ZARIADENÝ, možnosť dohody o ďalšom dozariadení s konkrétnym záujemcom. (Oproti fotografiám je v obývačke kožená sedačka, v spálni dve postele a v chodbe veľká vstavaná skriňa).

Tento štýlový byt s výhľadom sa nachádza v zateplenom TEHLOVOM bytovom dome s VÝŤAHOM na 5. poschodí celkovo z 5 poschodí. Dispozične pozostáva z predsiene, samostatnej obývačky, samostatnej kuchyne a samostatnej spálne. Izby sú NEPRIECHODNĚ, balkón je prístupný z obývačky. Moderná kúpeľňa so sprchovým kútom je spolu s WC. Kuchynská linka je vybavená spotrebičmi: plynový sporák, elektrická rúra, digestor, nová veľká chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, mikrovlnka, nová pračka.

VÝHODY:

❶ Udržiavaný tehlový dom

❷ Balkón orientovaný do tichého dvora so zeleňou

❸ Pivnica k dispozícii

❹ Výborná poloha pri nákupných centrách a na električkovej trati

STAV BYTU:

Slnečný kvalitne zrekonštruovaný byt je orientovaný na juh, do tichého dvora so zeleňou. Zariadený je kvalitnými materiálmi: drevené parkety, dlažba, nové drevené okná so žalúziami. Nová moderná sanita v kúpeľni. Ústredné kúrenie s možnosťou regulácie, KLIMATIZÁCIA v oboch izbách. Dostatok úložných priestorov.

PLATBY:

Mesačné nájomné je 590,- EUR plus záloha za energie 160,- EUR (podľa počtu nájomníkov). V cene nájomného je aj INTERNET. Pri podpise zmluvy sa platí prvé mesačné nájomné vrátane energií, ďalej vratná kaucia vo výške mesačného nájmu s energiami (bude vrátená po skončení nájmu). Provízia pre RK je 520,- EUR. Vhodný pre jednotlivca alebo pár, bez domácich zvierat. K dispozícii od 06.05.2024.

LOKALITA:

Výborne udržiavaný zateplený obytný dom sa nachádza v tichej, vyhľadávanej lokalite TEHELNÉ POLE, neďaleko Vajnorskej ulice a Trnavského Mýta. V pešej dostupnosti je nákupné centrum CENTRÁL a VIVO (POLUS) s plnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sú školy (napr. Farmaceutická Fakulta UK, Fakulta manažmentu UK), škôlky, obchody (LIDL), zdravotné strediská a pod. Lokalita je známa športoviskami ako Národné tenisové centrum, Zimný štadión, Národný futbalový štadión, či letné Kúpalisko Tehelné Pole. Dostatok zelených plôch v okolí (napr. Park Jama), ale aj viaceré detské ihriská. Výborná dopravná dostupnosť električkou a ostatnou MHD do všetkých častí mesta.

/ PRENÁJOM / NOVÉ MESTO / 2 - IZBOVÝ / BRATISLAVA III. NOVÉ MESTO / BARTOŠKOVA ULICA / BALKÓN / VÝŤAH / TEHLA / INTERNET / 60 m2 / KLIMATIZÁCIA /

© Text a vizualizácie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Klimatizácia:
áno

Na mape: AXIS REAL | 2i byt, čiastočne zariadený, BALKÓN, KLÍMA, Nové Mesto

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.