AXIS REAL | MODERNÝ 2-izbový byt, BA III. Nové Mesto, Ovručská ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
57 m2

Poschodie:  
6. / 7

Bratislava
Nové Mesto
Ovručská
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 28 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/OV

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom priestranný svetlý byt v tehlovej nadstavbe -poschodového bytového domu s výťahom v lokalite Bratislava III. Nové Mesto, Ovručská ulica. Byt s rozlohou 57,8 m2 z toho 2,3 m2 LODŽIA je čerstvo vymaľovaný a čiastočne zariadený. Byt má skvelú dispozíciu, disponuje samostatnou nepriechodnou spálňou, samostatnou kúpeľnou s vlastným oknom, samostatným WC, chodby a priestrannej obývacej izby s kuchynským a jedálenským kútom. Parkovanie je bezproblémové rezidenčné nakoľko po dohode s majiteľom je možné prihlásenie trvalého pobytu.

Výhody:

❶ Čiastočne zariadený byt s možnosťou dozariadenia

❷ Tehlová nadstavba s LODŽIOU a VÝŤAHOM

❸ Tiché prostredie s dostatkom zelene

❹ KLIMATIZÁCIA

❺ Možnosť prihlásenia trvalého pobytu

❻ Výborná dostupnosť

STAV BYTU:

Tento krásny klimatizovaný byt s veľkorysou výmerou je čiastočne zariadený tak ako je možné ho vidieť na fotografiách, po dohode s majiteľom bytu je možné byt dozariadiť. Aktuálne prebehla kompletná výmena plávajúcich podláh v izbách, okná sú plastové so sieťkami proti hmyzu, v kúpeľni okno disponuje žalúziami, v ostatných izbách budú nainštalované závesy. Úložný priestor je vyriešený formou vstavanej skrine s posuvnými dverami v spálni. Kuchynská linka je zariadená menšou chladničkou s výparníkom, sklokeramickou varnou doskou, digestorom a elektrickou rúrou. Byt je k dispozícií ihneď pre maximálne 3 osoby, v cene nájomného sú zarátané aj poplatky za TV a internet.

PLATBY:

Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí jeden mesačný nájom vo výške 550,- euro + záloha za energie v rátane správcovských poplatkov 200,- euro + vratný depozit 750,- euro + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 400,- euro.

LOKALITA:

Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie, skvelú dostupnosť do centra mesta aj vďaka električkovému napojeniu iba kúsok od bytového domu, nákupné centrá, zdravotnícke zariadenie, školy, škôlky a detské ihrisko a potraviny KRAJ priamo pred bytovým domom.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť bývať v tomto byte. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si s nami obhliadku, aby ste mohli osobne zažiť atmosféru tohto útulného bytu.

* Dovoľujeme si vás upozorniť, že vlastník nehnuteľnosti si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prenájme túto nehnuteľnosť.

/ 2 - IZBOVÝ BYT / TEHLA / VÝŤAH / / LODŽIA / ČIASTOČNE ZARIADENÝ / KLIMATIZÁCIA / BRATISLAVA III. NOVÉ MESTO / OVRUČSKÁ ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: AXIS REAL | MODERNÝ 2-izbový byt, BA III. Nové Mesto, Ovručská ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.