Dispozične veľmi dobre riešený 2 izb. byt

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
53,75 m2

Bratislava
Nové Mesto
Nobelova
pred 362 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 352 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

• Nobelova ulica – Nové Mesto - Bratislava

• podlahová plocha bytu 46,85 m2 + pivnica 6,90 m2

• samostatný ohrev teplej vody so zásobníkom

• v cene bytu je nábytok aj spotrebiče

• príjemné prostredie, v okolí veľa zelene

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj veľmi pekný komplet zrekonštruovaný 2 izbový byt, ktorý sa nachádza v obľúbenej lokalite Nové Mesto na Nobelovej ulici v Bratislave. Podlahová plocha bytu je 46,85 m2, veľkou výhodou je aj priestranná pivnica s rozlohou 6,90 m2, spolu 53,75 m2. Byt sa nachádza na 2. poschodí z 3 v bytovom dome bez výťahu. Orientácia bytu – východná strana, v byte je príjemná klíma.

Veľmi dobré dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, dve samostatné priestranné izby, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatná toaleta. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou ( okrem dverí ): nová elektroinštalácia, voda, podlahy, stierky, plastové okná, kúpeľňa, toaleta a kuchynská linka. Byt sa predáva aj so zariadením: na chodbe sa nachádza nábytková zostava s vešiakom a botníkom. V izbách sa nachádza: veľký rolldor s množstvom úložného priestoru, 2 x posteľ, šatníková skriňa, 2 x stolík, komoda a policový regál. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou, samostatný sporák s elektrickou rúrou, digestor, umývačka riadu, voľne stojaca chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra a jedálenský stôl. V kúpeľni zostáva kúpeľňový nábytok. Ďalšie vybavenie: plávajúca podlaha a dlažba, plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Veľkou výhodou je samostatný ohrev – elektrický bojler na teplú vodu. Kúrenie je zabezpečené elektrickými radiátormi. Bytový dom prešiel rekonštrukciou pred štyrmi rokmi: zateplenie, nová strecha a vstup do bytového domu.

Lokalita a okolie: zastávka autobusu 150 m a električky 750 m, škola, škôlka, park, fitness, lekáreň, pošta, potraviny, večierka, reštaurácie, rýchla dostupnosť na obchvat Bratislavy a diaľnicu. Vzdialenosť do nákupného centra Polus 2 km, Shopping Palace 4,5 km, Avion 5 km, centrum mesta 7 km.

Cena nehnuteľnosti: 97 000,- Eur, vrátane provízie.

Potrebujete predať alebo prenajať Vašu nehnuteľnosť? Zaujalo Vás spracovanie našej ponuky? Kontaktujte nás telefonicky alebo e-mailom, radi sa s Vami stretneme osobne.

Kontakt: Mgr. Kurpielová Linda 0903 866 403, e-mail: info@lindareality.sk

Pridajte sa k nám do skupiny na Facebooku a budete pravidelne informovaní o novinkách: www.facebook.com/lindareality

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Dispozične veľmi dobre riešený 2 izb. byt

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.