GRAHAMS - PREDAJ, 4izb. s loggiou a panoramatickým výhľadom na Karpaty

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
118 m2

Poschodie:  
16. / 24

Bratislava
Nové Mesto
Bajkalská (časť Nové Mesto)
pred 244 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 241 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj nadštandardný priestranný 4-izbový byt na Bajkalskej ulici (Bajkalská ulica) - mestská časť Nové Mesto, v Obytnom súbore III Veže. Byt s podlahovou plochou 118 m2 je situovaný na 16. poschodí 24-poschodovej Veže III, orientovaný na 3 svetové strany, sever, východ, západ. Prislúcha k nemu presklená loggia s výmerou 18 m2.

Dispozíciu bytu tvorí vstupná chodba, priestranná obývačka spojená s kuchyňou, 2 izby, 1 izba so šatníkom, 1 kúpeľňa s toaletou, 1 samostatná kúpelňa, 1 samostatná toaleta a loggia.

Obývačka je presvetlená veľkoplošnými oknami, ktoré sú orientované na severo-západ. Na tejto strane je situovaná aj jedna izba, aktuálne je to "chlapčenská izba". Zariadená je vstavanou skriňou, ktorá poskytuje úložný priestor, posteľou, pracovným stolom. Ďalšie dve izby sú vedľa seba a sú orientované na východ. Z nich jedna izba je aktuálne zariadená ako "dievčenská izba" so vstavanou skriňou, posteľou, policami. Druhá izba, so vstupom na loggiu má vlastnú kúpeľňu s toaletou a šatník. Zariadená je manželskou posteľou, komodou, úložným priestorom. Prislúchajúca kúpeľňa je vybavená sprchou, umývadlom, WC.

Z chodby medzi spálňami a obývačkou je vstup do dennej časti bytu. Táto pozostáva z kúpeľne s dvomi umývadlami, vaňou, práčkou, sušičkou, ktoré sú zabudované do vstavanej skrine. Vedľa sa nachádza samostatné WC s malým umývadlom. V dennej časti bytu sa ďalej spolu s obývačkou nachádza kuchyňa vybavená kuchynskou linkou, ktorá bola vyrobená na mieru. Je plne vybavená elektrospotrebičmi, ako sú elektrická rúra, sklokeramická varná doska, mikrovlná rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu. Priestor obývačky a kuchyne spája veľký jedálenský stôl. . Z obývačky je vstup na veľkolepú presklenú loggiu v tvare poloblúka. Presklením je vytvorený uzatvorený priestor s príjemnou klímou na posedenie s panoramatickým výhľadom na Karpaty v každom ročnom období.

Byt sa predáva so zariadením.

Parkovanie je zabezpečené v garážových priestoroch, ktoré sú súčasťou obytného súboru. K dispozícii je uzatvorená samostatná garáž s automatickou bránou, ktorá pozostáva z troch parkovacích miest, pričom okrem parkovania poskytuje množstvo úložného priestoru (napr. na bicykle, lyže a pod.) Cena garáže je 59 000,- EUR

Cena bytu: 399 990,-EUR

Cena bytu zahrňuje bytové zariadenie a vybavenie, províziu RK, kompletný právny servis, finančný servis a ostatné náležitosti pri prevode nehnuteľnosti.

Byt je vo vlastníctve právnickej osoby, možnosť odpočtu DPH.

Obytný súbor III Veže sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou, ktorá poskytuje všetko pre každodenné potreby. Súčasťou obytného súboru sú napr. potraviny, reštaurácie. V blízkosti sa nachádza obchodné centrum Polus. V blízkom okolí sa nachádzajú športoviská ako plaváreň Pasienky, NTC, Kuchajda. Priamo v budove je k dispozícií bezplatné fitnescentrum aj spoločenská miestnosť, ktorú je možné využiť na organizovanie osláv či prezentácií. Súčasťou objektu je aj detské ihrisko, 24 hodinová recepcia a strážna služba. Zastávky MHD situované v blízkosti zabezpečujú výbornú dostupnosť do všetkých častí mesta.

Zodpovedný maklér: Erika Kostroňová, kontakt: 0901 900 024, e-mail: kostronova@grahams.sk

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
2
Internet:
áno

Na mape: GRAHAMS - PREDAJ, 4izb. s loggiou a panoramatickým výhľadom na Karpaty

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.