HALO reality - Predaj, trojizbový byt Bratislava Nové Mesto, Pri Bielom kríži - EXKLUZÍVNE HALO

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

Poschodie:  
3. / 4

Bratislava
Nové Mesto
Pri Bielom kríži
pred 27 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 22 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj priestranný slnečný trojizbový byt v Bratislave, v obľúbenej a často vyhľadávanej lokalite Nového Mesta plnej zelene na ulici Pri Bielom kríži. Celková plocha bytu je 74,41 m2 (byt – 69,8 m2, pivnica – 3,31 m2, balkón – 1,3 m2), nachádza sa na 3/4 poschodí tehlového bytového domu bez výťahu.

DISPOZÍCIA BYTU: priestranná obývačka spojená s kuchyňou a východom na balkón, samostatná spálňa s vymurovaným pochôdznym šatníkom, samostatná izba / pracovňa, kúpeľňa spojená s WC a vstupná chodba.

STAV NEHNUTEĽNOSTI: byt prešiel kvalitnou kompletnou rekonštrukciou, v rámci ktorej bola vymenená elektroinštalácia, v každej izbe sú dotiahnuté koaxialne aj internetové káble, podlahy sú pokryté vinylovými parketami a dlažbou, okná sú plastové s vnútornými žalúziami, sieťkami proti hmyzu a nainštalované sú aj kvalitné vonkajšie hliníkové rolety. V rámci rekonštrukcie bola zmenená aj dispozícia tak, aby bol dokonale využitý celý priestor – kuchyňa bola spojená s obývačkou a tým mohla vzniknuť ďalšia samostatná izba, v spálni bol dobudovaný pochôdzny šatník. Kuchynská linka na mieru zabezpečuje dostatok úložného priestoru aj veľkorysú pracovnú plochu, každého kuchára potešia kvalitné zabudované spotrebiče – indukčná varná doska, elektrická rúra, odsávač pár, umývačka riadu. V byte je nainštalovaná kvalitná tichá klimatizácia. V kúpelni je podlahové vykurovanie s termostatom, dizajnový obklad a kvalitná sanita. Vymenené sú interiérové dvere osadené v obložkových zárubniach aj vstupné bezpečnostné dvere. Byt sa predáva čiastočne zariadený.

Tehlový bytový dom je zrekonštruovaný (zateplenie, vymenená strešná krytina, vstupné dvere).

Pozemok pod bytovým domom je vysporiadaný.

DOHODA NA CENE JE MOŽNÁ!

MESAČNÉ NÁKLADY: 190 € / 3 osobu, cca 40 € elektrina

LOKALITA: názov mestskej štvrte Biely Kríž pochádza z roku 1699 a pomenovaná je podľa starého kamenného kríža, ktorý bol v 60tych rokoch 20. str. odstránený a opäť v roku 1995 nahradený novým krížom postaveným v parku na námestí Biely Kríž. Veľká výstavba bytových domov v tejto lokalite prebiehala práve v 60tych rokoch. Typická pre túto lokalitu je ustálená nízkopodlažná výstavba s parkom uprostred. Zaujímavá a vyhľadávaná je predovšetkým kvôli krásnemu prostrediu s dostatkom zelene. Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, v pešej dostupnosti sa nachádzajú škola, škôlka, pošta, reštaurácie, električka, Lidl. Vysokou pridanou hodnotou je „rodinná atmosféra“ bývania, niekoľko detských ihrisk s preliezkami a hojdačkami hneď pri dome, možnosti voľnočasových aktivít – prechádzky či turistika v lesoch Malých Karpát, športový areál Mladá garda a samozrejme aj populárne kultúrne centrum Nová Cvernovka. Výhodou je bezproblémové parkovanie vďaka zavedenej rezidenčnej parkovacej politike.

VÝHODY:

- okamžite obývateľný priestranný byt bez nutnosti ďalších investícií,

- skvelá orientácia na dve svetové strany – obývačka s kuchyňou a izba / pracovňa sú orientované na južnú stranu, spálňa je orientovaná na sever,

- krásny nerušený výhľad na Malé Karpaty,

- atmosféra rodinného bývania,

- vynikajúca občianska vybavenosť,

- krásne prostredie s množstvom zelene,

- bezproblemové parkovanie.

.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 784 757 alebo na katarinaparsova@haloreality.sk. ID ponuky: BA-64015.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ

- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov

- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi

- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Klimatizácia:
áno

Na mape: HALO reality - Predaj, trojizbový byt Bratislava Nové Mesto, Pri Bielom kríži - EXKLUZÍVNE HALO

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.