KRÁSNY 1,5-IZB. BYT, KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ, NOVÉ MESTO

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
46 m2

Poschodie:  
2.

Bratislava
Nové Mesto
Čsl.parašutistov
pred 6 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 7 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V zastúpení majiteľa ponúkame na predaj krásny 1,5 - izbový byt, ktorý sa nachádza v pokojnej lokalite bratislavskej mestskej časti Nové Mesto. Je situovaný na 2. poschodí

bytového domu, s výhľadom do parku.

Samotný byt pôsobí veľmi príjemným dojmom. Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, v rámci ktorej bola mierne upravená dispozícia. Stavebnými úpravami vznikol otvorený

priestor, ktorý dodal bytu vzdušnosť a svetlosť. Elektroinštalácia spolu so stupačkami boli menené v roku 2018. Po vstupe do bytu sa ocitneme v otvorenej vstupnej chodbe , ktorá plynule prechádza do obývacej izby spojenej s kuchyňou. V byte sa ďalej nachádza spací kút, kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta. Príslušenstvom bytu je loggia, na ktorú sa vstupuje z kuchynskej časti a z obývačky. K bytu prislúcha murovaná pivničná kobka, umiestnená v suteréne bytového domu. Je murovaná a dostatočne veľká. Navyše je pre obyvateľov bytového domu k dispozícii kočikáreň, resp. bicykliareň pre pohodlné skladovanie bicyklov.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:

* lokalita: ulica Československých parašutistov, Bratislava - Nové Mesto

* počet izieb: 1,5

* výťah: áno

* poschodie: 2/7

* celková plocha: 45,07 m²

* obytná plocha: 42,28 m²

* loggia: 6 m²

* plocha murovanej pivnice: 4,56 m²

* kompletná rekonštrukcia

* vstavaná kuchynská linka s elektrospotrebičmi (plynový sporák, rúra, digestor, umývačka riadu)

* kompletne zrekonštruovaná kúpeľňa s vaňou a práčkou

* plastové okná a bezpečnostné dvere

* verejné parkovanie

BYTOVÝ DOM

Bytový dom bol skolaudovaný v 60-tych rokoch. Je pravidelne udržiavaný a modernizovaný. Za posledné roky prešiel kompletnou rekonštrukciou:

fasáda

zateplenie

stupačky

nový výťah (od prízemia - bezbariérový)

loggie

LOKALITA

Bytový dom sa nachádza v tichej časti Nového Mesta. Milovníci športu ocenia workoutové ihrisko, Kuchajdu, mnoho fittness centier, atletická dráha Mladá Garda na blízku a neďaleká Koliba. V blízkosti je plná občianska vybavenosť, materská a základná škola, reštaurácie, lekáreň, zelovoc, detské ihrisko, kaviarne a OD Slimák či OC Vivo!. Autobusová zastávka je umiestnená 1 minútu chôdze od bytového domu.

CENA: 175.000,-EUR

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

ID: 81820107

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP

Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1

Na mape: KRÁSNY 1,5-IZB. BYT, KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ, NOVÉ MESTO

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.