Kontaktné údaje

Lawrence & Preston s.r.o.

Bajkalská 45B

821 05 Bratislava

Meno:
  Mgr. Marianna Galovičová
Telefón:
0917105595
E-mail:
ID ponuky:
lpP120

Príjemný moderný 1kk byt v novostavbe s výhľadom do rezidenčného parku, parkovanie - novostav

500 €/mes. +E 100 €/mes.
Plocha:  
33 m2

Poschodie:  
1. / 5

Bratislava
Nové Mesto
Bajkalská (časť Nové Mesto)
pred 30 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 10 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Kompletne zariadený 1kk byt s celkovou výmerou 33 m2 s príjemným výhľadom do parku sa nachádza v novostavbe Nový Ružinov na Bajkalskej ulici.

BYT

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby s dostatočne veľkorysým úložným priestorom, obytnej miestnosti s kuchynským kútom a kúpeľne. 

Z obytnej miestnosti je prístupná 5 m2 terasa s exteriérovým sedením a výhľadom do upraveného parku. Súkromie vo večerných hodinách zabezpečujú okenné rolety. Otvárateľné okno je opatrené sieťkou proti hmyzu.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený. Vybavený je nábytkom aj spotrebičmi (indukčná varná platňa, elektrická rúra, digestor, chladnička s mrazničkou, pračka). Pohovka je rozkladacia (šírka po rozložení 140 cm). Byt bol práve čerstvo vymaľovaný.

PROJEKT NOVÝ RUŽINOV je príjemný komorný projekt pozostávajúci z tehlových nízkopodlažných domov. Vo vnútrobloku sa nachádza udržiavaný rezidenčný park s posedením, grilom, basketbalovým košom, trávovým labyrintom a pod. 

LOKALITA

Na prvý pohľad odľahlejšia lokalita v porovnaní s tradičnou časťou Ružinova prekvapivo ponúka pokojné mestské bývanie s veľmi dobrým dopravným napojením do ktorejkoľvek mestskej časti Bratislavy. V pešej dostupnosti (cca 5-7 min.) sa nachádzajú zastávky MHD Pálenisko a Piesčiny (linky 70, 74, 87), do 15 min. pešo zastávka Prístavný most. Lokalita má priame napojenie na dunajskú hrádzu, po ktorej sa dá bezpečne približne za 10 min bicyklom dostať na nábrežie Dunaja k Eurovei. V projekte sa nachádzajú potraviny Malina a kaviareň.

PARKOVANIE

K bytu patrí vyhradené vonkajšie parkovacie státie. Prenájom parkovacieho státia nie je povinný. V projekte sa nachádza aj stanica na nabíjanie elektromobilov.

CENA

500 Eur + energie 100 Eur (vrátane internetu) + 50 Eur parkovacie státie (nepovinné)

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Internet:
áno

Na mape: Príjemný moderný 1kk byt v novostavbe s výhľadom do rezidenčného parku, parkovanie - novostav

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.