TRI LOGGIE! Pekný 3-izb. byt v novostavbe Platan na Bajkalskej pri plavárni

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
85 m2

Poschodie:  
2. / 6

Bratislava
Nové Mesto
Bajkalská (časť Nové Mesto)
pred 19 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 10 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

3-izb. byt s tromi loggiami v novostavbe na Bajkalskej ul. v Novom Meste. Byt v osobnom vlastníctve, o celkovej rozlohe 85,6m2 (75,6m2 + 10m2 loggie), umiestnený na 2. poschodí v 6-poschodovom projekte Platan.

Byt je orientovaný do ulice Junácka, nie do Bajkalskej ulice, čo z neho robí kľudné miesto na bývanie. Bytový dom PLATAN má 16 rokov a nachádza sa hneď vedľa bytového komplexu z 30. rokov Nová doba od architekta Fridricha Weinwurma a Národného futbalového štadióna. PLATAN získal ocenenia Rezidenčná stavba roka 2005 a Zlatá tehla 2006.

Pred samotným bytom sa nachádza samostatná uzamykateľná predsieň, z ktorej sa vstupuje do samotného bytu. Z vchodových dverí sa vstupuje do chodby, ktorá prechádza bezbariérovo do obývačky s veľkoformátovým oknom s loggiou (5,21 m2) s výhľadom do Junáckej ulice. Samostatná kuchyňa má vlastné okno do átria bytového domu. Pri kuchyni sa nachádza samostatná priestranná komora. Spálňa je orientovaná do ulice Junácka a do átria domu. Izba je orientovaná do zadného dvora domu a ulice Junácka. Byt má kúpeľňu s veľkorysým sprchovacím kútom so sklenenou zástenou a raindance Hansgrohe, WC s vlastným oknom. Práčka a sušička sú umiestnené v samostatnom priestore pri kúpeľni (pôvodné WC). Byt má tri loggie. K bytu prislúcha pivnica na 1. podzemnom podlaží s prístupom výťahom.

K bytu je možné dokúpiť taktiež dve garážové státia v priestrannej a pohodlnej podzemnej garáži bytového domu za doplatok vo výške 25.000,-€ za jedno garážové státie. Teplota garáže sa v zime pohybuje okolo 15 °C v lete okolo 24 °C.

Byt pozostáva z chodby (7,86m2), priestrannej obývacej izby (29,57m2), spálne 13,37m2, izby (8,12m2), kuchyňa (6,67m2), komory (3,12m2), kúpeľne (3,86m2) a práčovne (1,32m2). Byt má tri loggie (5,21m2 + 4,23m2 + 0,60m2) a prináleží k nemu taktiež pivnica (1,75m2).

Byt prešiel rekonštrukciou v roku 2014 a boli vymenené všetky zárubne, interiérové dvere, kúpeľňa a podlahy v celom byte. Byt je veľmi ľahko prerobiteľný na 4 izbový byt a to postavením jedinej priečky, ktorou sa oddelí časť veľkorysej obývačky. V obývačke napriek tomu naďalej ostanú až tri okná ako aj samostatný radiátor.

Bytový dom má pravidelne udržiavanú okolitú zeleň a dvor je čiastočne oplotený. Autá majú vstup do dvora len cez rampu. Vstup do garáže je cez bránu na diaľkové ovládanie. Elektronický vrátnik zabezpečuje vstup a výstup návštev cez intercom. Vlastníci vstupujú do domu a garáže prostredníctvom čipu. V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť od obchodov a služieb (OC Vivo), cez rekreačno-športové zázemie s jazerom (Kuchajda), detské ihriská (JAMA, Tegelhoffova, Ľudové námestie), školy, škôlky, športoviská (Pasienky - plaváreň, fitnes centrá, sauny, ihriská, ...), reštaurácie, kaviarne, pekárne, miestny úrad. A k tomu MHD do každého smeru, zastávka električky, autobusov a zastávky prímestských autobusov 1 min od domu.

Cena: 316.000 EUR (vrátane provízie za služby RK).

K bytu je možné dokúpiť taktiež dve garážové státia.

Kontakt: 0904 368 965 ; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
3
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Okná:
Iné
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: TRI LOGGIE! Pekný 3-izb. byt v novostavbe Platan na Bajkalskej pri plavárni

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.