360° VP:: MODERNÝ 3-izbový byt, LODŽIA, BA V. Petržalka, Wolkrova ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
78 m2

Poschodie:  
4. / 8

Bratislava
Petržalka - Dvory
Wolkrova
pred 208 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 206 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ 3-izbový BYT s LODŽIOU v lokalite Bratislava V. Petržalka na ulici Wolkrova na začiatku Petržalky. Byt má celkovú podlahovú plochu 78 m2 (byt 73 m2, lodžia 3 m2 a pivnica 2 m2) a nachádza sa na 4. poschodí v 8-poschodovom dome s výťahom. Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný, zateplený a pekne udržiavaný s čistým a slušným vstupom a spoločnými priestormi. Výborne orientovaný na juh (obývacia izba a kuchyňa) a sever (izby). Byt pozostáva zo vstupnej chodby s priestorom na množstvo úložného priestoru, obývacej izby, kuchyne so vstupom na zasklennú LODŽIU, dvoch samostatných nepriechodných izieb, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. K bytu prináleží aj praktická PIVNICA.

STAV BYTU:

Byt je KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ (v roku 2013) a vkusne zariadený. Byt sa predáva kompletne zariadený vrátane modernej a kompletne vybavenej kuchyne so všetkými spotrebičmi v stave ako môžete vidieť na fotografiách aj virtuálnej prehliadke. V celom byte sú plastové okná so žalúziami a v rámci rekonštrukcie boli menené aj rozvody elektriny a vody. Veľkou výhodou je fakt, že BYT JE KÚPOU IHNEĎ VOĽNÝ! (žiadne ťarchy ani hypotekárny úver).

LOKALITA:

Byt sa nachádza vo VEĽMI OBĽÚBENEJ A VYHĽADÁVANEJ lokalite Bratislava V. - na začiatku Petržalky na ulici Wolkrova s výbornou dostupnosťou do centra mesta autom, MHD, bicyklom aj peši. Blízke okolie poskytuje KOMPLETNÚ OBČIANSKU VYBAVENOSŤ ako potraviny, drogéria, pošta, faxcopy, reštaurácie, bankomaty, obchody, služby, školy a škôlky, psí park na venčenie a mnohé iné. Veľkou výhodou sú aj neďaleké najlepšie a najmodernejšie nákupné centrá AUPARK a EUROVEA. Zástavka MHD na autobusy č. 83, 84, 88, 99, 192 a N95 a električku č. 3 (Jungmannova). Bratislavské centrum je vzdialené menej ako 5 min. autom alebo MHD príp. peši (15 min.)

/ 3-IZBOVÝ BYT / KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA / LODŽIA / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / ZAČIATOK PETRŽALKY / TOP LOKALITA / WOLKROVA / PIVNICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: 360° VP:: MODERNÝ 3-izbový byt, LODŽIA, BA V. Petržalka, Wolkrova ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.