AXIS REAL:: 3-izb. byt, DIGITAL PARK, BA V. Petržalka, Černyševského

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Poschodie:  
3. / 8

Bratislava
Petržalka - Dvory
Černyševského
pred 183 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 152 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom priestranný zrekonštruovaný plne zariadený 3-izbový byt o celkovej výmere 70 m2 na ulici Černyševského, neďaleko DIGITAL PARKU. Mesačné nájomné je 560,- EUR plus 140,- EUR energie (podľa počtu osôb). Byt sa nachádza na 3. poschodí v bytovom dome s VÝŤAHOM celkovo z 8 poschodí. Spálne sú orientované do tichej strany, do zelene – na juhovýchod, kuchyňa je orientovaná na severozápad. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kuchyne, obývačky a 2 samostatných spální. Všetky izby sú NEPRIECHODNÉ. Moderná kúpeľňa má vaňu, WC je samostatné. Lodžia so vstupom z kuchyne o rozlohe cca 6 m2 je presklená. Vybavenie spotrebičmi: práčka, plynový sporák s rúrou, mikrovlnka, umývačka riadu.

STAV BYTU:

Pôdorys bytu po je výborne riešený, všetky izby sú nepriechodné. Byt prešiel rekonštrukciou, je tu plávajúca podlaha, plastové okná, dlažba, moderné obklady, žalúzie, bezpečnostné vchodové dvere. K dispozícii je tiež pivnica, ako aj miestnosť na odkladanie bicyklov. Bytový dom je zateplený, zrekonštruovaný, spoločné priestory sú obnovené.

PLATBY:

Pri podpise zmluvy sa platí mesačné nájomné vrátane energií, ďalej vratná kaucia vo výške mesačného nájmu s energiami. Kaucia bude vrátená po skončení nájmu. Provízia realitnej kancelárii je 280 EUR. Byt je k dispozícii od 01.04. 2021.

LOKALITA:

Byt sa nachádza vo vynikajúcej petržalskej lokalite pri DIGITAL PARKU, neďaleko AUPARKU. V okolí je dostatok zelene a plná občianska vybavenosť. V blízkosti sú obchody, reštaurácie, kaviarne, banky, zdravotné stredisko, detské ihriská, zastávky MHD. Parkovanie v okolí bytového domu. Výborne napojenie na diaľničný obchvat, 5 minút do centra mesta.

/ 3-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / ZARIADENÝ / BRATISLAVA V. / PETRŽALKA / DIGITAL PARK / AUPARK / ČERNYŠEVSKÉHO / VÝŤAH / LODŽIA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Elektrický prúd:
220V

Na mape: AXIS REAL:: 3-izb. byt, DIGITAL PARK, BA V. Petržalka, Černyševského

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.