AXIS REAL:: Veľký 4-izbový byt, VIENNA GATE, BA V. PARKING, Kopčianska

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
102 m2

Poschodie:  
5. / 15

Bratislava
Petržalka - Dvory
Kopčianska
pred 172 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 166 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj veľký 4-izbový byt v lokalite Bratislava V. Petržalka na ulici Kopčianska. Byt sa nachádza na 5. podlaží v 15. podlažnom polyfunkčnom dome Vienna Gate (Viedenská Brána). Celková rozloha bytu je 102,41 m2, z toho 99,50 m2 je byt a 2,91 m2 je pivnica (umiestnená na 3. podlaží).

S bytom je možnosť kúpiť aj podzemné garážové státie o výmere 14,5 m2 za 18.000 € (jeho kúpa nie je podmienkou pri kúpe bytu).

Predmetom predaja je aj spoluvlastnícky podiel na spoločných častiach, zariadeniach a príslušenstve Polyfunkčného objektu a spoluvlastnícky podiel k pozemkom zastavaným Polyfunkčným objektom. Byt je orientovaný na juhozápad a pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej haly s integrovanou kuchyňou, priestrannej spálne, pracovne, ďalšej izby (detská, hosťovská), kúpeľne s vaňou a WC, druhým samostatným WC, vnútornej chodby a komory.

V dome je 24 hodinová strážna služba, recepcia, zabezpečené upratovanie a umývanie okien. Prepravu osôb zabezpečujú dva výkonné výťahy. Pohyb po priestoroch budovy (brána, dvere, výťah) je možný s magnetickým čipom. Energetický certifikát budovy je C. Polyfunkčný objekt Vienna Gate ponúka byty ako aj apartmány, v tomto prípade sa jedná o byt.

STAV BYTU:

Majiteľ vlastní byt od roku 2013 ako prvomajiteľ. Byt má francúzske celostenové okná z hliníkového profilu s prerušovaným tepelným mostom a zasklené s izolačným dvojsklom, s vnútornými žalúziami. Vstupné dvere Gerbrich sú bezpečnostné a protipožiarne, vnútorné dvere Sapelli sú z drevenej dýhy. V celom byte sú stierky Baumit, drevené parkety, v kúpeľni a samostatnom WC je dlažba. Byt sa predáva zariadený - viď fotografie, okrem sedačky, postele a 4 jedálenských stoličiek. V obývacej hale sa nachádza gauč s konferenčným stolíkom, kreslo, jedálenský stôl so stoličkami, šatníková a policová skriňa a komoda. Kuchyňa je vybavená priestrannou kuchynskou linkou v tvare U, kuchynskými skrinkami, dresom, indukčnou varnou doskou Whirpool, digestorom Mora, elektrickou rúrou Bosch, vstavanou umývačkou riadu Bosch, chladničkou s mrazničkou Bosch a mikrovlnnou rúrou Whirpool. V spálni sa nachádza veľká vstavaná 6-dielna Rolldor skriňa, manželská posteľ a policový úložný systém. V pracovni je veľká 5-dielna skriňa, gauč, pracovný stôl so stoličkou a šuflíková skrinka. V hosťovskej izbe sa nachádza veľká 5-dielna skriňa, 2-dielna skriňa, gauč a pracovný stôl so stoličkou. V kúpeľni je vaňa Kaldewei Saniform 1700/750 mm, umývadlo so zrkadlom, závesné WC, skrinková zostava a rebríkový radiátor. V samostatnom WC sa nachádza práčka, umývadlo, skrinky a závesné WC. Na chodbe je skrinková zostava. Komora je zariadená úložným policovým systémom. V byte je inštalovaná klimatizácia. Vykurovanie zabezpečujú vykurovacie telesá doskové a rebríkové, lavičkový a podlahový konvektor. Regulácia kúrenia je centrálna. Mesačné náklady sú iba 132,- EUR (voda, teplo na vykurovanie, upratovanie, odvoz smetí, strážna služba, umývanie okien a fasády, klimatizácia, výkon správy, poistenie majetku, atď...). Optický internet je zabezpečený od spoločnosti UPC. Byt je bez tiarch a dostupný ihneď. Cena bytu je uvedená vrátane pivnice a provízie pre realitnú kanceláriu.

LOKALITA:

Byt sa nachádza v atraktívnej lokalite Vienna Gate. Na prízemí polyfunkčného objektu je kompletná občianska vybavenosť (potraviny Tesco Expres, Tatra banka, MediaPress, DM drogéria, lekáreň, kaviareň, Golf centrum, štúdio Jógy, reštaurácie, notár, zubár, pizzéria, mäsiarstvo a mnohé ďalšie..). Pri dome sa nachádza vlaková stanica s priamym spojením do Viedne. V blízkosti sú dostupné: Aupark, Digital Park, pripojenie na diaľnicu, MHD, cyklotrasa, zdravotné stredisko, posilňovňa, kúpalisko, základná škola a gymnázium...

/ 4-IZBOVÝ BYT / PREDAJ / ZARIADENÝ / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / KOPČIANSKA / / VLASTNÉ PARKOVANIE / KLIMATIZÁCIA / VLAKOVÁ STANICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: AXIS REAL:: Veľký 4-izbový byt, VIENNA GATE, BA V. PARKING, Kopčianska

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.