BA/PETRŽALKA - 3i novostavba pri Starom moste s parkovaním a pivnicou

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
76 m2

Poschodie:  
4. / 7

Bratislava
Petržalka - Dvory
Muchovo nám.
pred 12 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 4 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ak hľadáte priestranný byt v novostavbe s dostatkom úložného priestoru v lokalite s plnou občianskou vybavenosťou, máme pre Vás skvelého adepta v podobe moderného, slnečného bytu s klimatizáciou, priestranným balkónom, parkovacím státím v garáži a pivnicou.

Ponúkame na dlhodobý prenájom kompletne zariadený 3 izbový byt v novostavbe na začiatku Petržalky pri Starom moste na Muchovom námestí. Byt sa nachádza na 4. poschodí zo 7mich. Novostavba z roku 2018 je situovaná v skvelej lokalite s plnou občianskou vybavenosťou, skvelou dostupnosťou do centra mesta, či už električkou, autobusom prípadne aj peši.

DISPOZÍCIA:

Byt o výmere 67,94m2 dispozične pozostáva z 3 obytných miestností a príslušenstva a to z :

- priestrannej obývačky so sedačkou, knižnicou, skrinkovou zostavou, TV, jedálenskym stolom so 4 stoličkami a klimatizáciou

- kuchynskej časti pozostávajúcej z plne vybavenej kuchynskej linky s drezom a so zabudovanými spotrebičmi - indukčná varná doska, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou. V kuchyni sa nachádza aj barový ostrovček, ktorý oddeľuje kuchynskú časť od obývacej. Kuchynská linka disponuje dostatkom úložného priestoru a majitelia nechávajú zariadenú aj so základným kuchynským náčiním a riadmi.

- veľkej spálne, kde sa nachádza manželská posteľ s úložným priestorom a kvalitnými matracmi, šatníková skriňa, kreslo a skrinková zostava nad posteľou.

- detskej izby - šatníková skriňa + 2x jednolôžková menšia posteľ s matracom a komoda. Táto izba môže slúžiť aj ako pracovňa, v prípade záujmu vedia maitelia detské postele odniesť,

- vstupnej chodby kde je situovaná veľká skriňa pozdĺž celej dĺžky, botník a lavička,

- chodby vedúcej do dennej časti z ktorej je vstup do jednotlivých izieb, kúpeľne a WC

- samostatnej kúpeľňe s umývadlom, skrinkou pod umývadlom, zrkadlom, závesnou skrinkou, práčkou so sušičkou a vaňou

- samostatného WC

- presvetleného priestranného balkóna so slnečníkom a komodami, ktorý zväčšuje plochu bytu o ďaľších 9m2 a vychádza sa naň z obývačky.

K bytu prislúcha aj murovaná pivnica situovaná v blízkosti parkovacieho státia na -2 podlaží o veľkosti 2,5m2.

Byt disponuje bezpečnostnými dverami, na zemi v izbách, v obývačke a na chodbách je drevená podlaha a na oknách sú nainštalované štýlové závesy.

Obrovskou výhodou je vyhradené parkovacie státie v garáži bytového domu, z ktorého sa dostanete do bytu suchou nohou výťahom.

CENA:

Cena mesačného nájmu je vo výške 800€ už aj vrátane parkovacieho státia v garáži a pivnice + 250 € všetky energie vrátane optického internetu od spoločnosti Telekom pri 2 osobách. Pri vyššom počte osôb sa cena energií alikvotne zvýši. Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá kaucia vo výške jedného mesačného nájmu s energiami, ktorá je vratná po uplynutí nájomnej zmluvy a provízia vo výške 750 € (možnosť rozdelenia do 2 mesiacov).

Byt sa prenajíma kompletne zariadený a k dispozícii je ihneď.

Majitelia nemajú problém s menším domácim zvieratkom.

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle : +421 940 947 943.

Lokalita poskytuje plnú občiansku vybavenosť, v blízkosti zastávky MHD - autobusy aj električka, potraviny ( Billa, Tesco ) obchody, TPD, kaviarne, reštaurácie, fitnes centrá, kaderníctva, školy, škôlky, detské ihriská, zdravotné stredisko, Aupark, výborná dostupnosť (aj pešia) do centra mesta a taktiež skvelé napojenie na diaľnicu.

PARKOVANIE:

K dispozícii je parkovacie státie v garáži bytového domu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: BA/PETRŽALKA - 3i novostavba pri Starom moste s parkovaním a pivnicou

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.