IMPEREAL-PREDAJ 2-izb. apartmán-Vienna Gate, Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
77 m2

Poschodie:  
9. / 22

Bratislava
Petržalka - Dvory
Kopčianska
pred 214 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 208 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

IMPEREAL Vám ponúka na predaj 2 izbový priestranný, klimatizovaný apartmán s možnosťou prihlásenia na trvalý pobyt, ktorý sa nachádza v novostavbe VIENNA GATE, Kopčianska ul., Bratislava-Petržalka (kolaudácia bola v roku 2009). Úžitková plocha bytu je 77 m2 + loggia o výmere 6,57m2 + pivnica o výmere 2,69 m2. Byt sa nachádza na 9. poschodí s tromi výťahmi. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V prípade záujmu je možnosť dokúpiť aj garážové státie na -2 p.(cena 18 000,-eur).

DISPOZÍCIA:byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s novou kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi (varná doska, elektrická rúra, digestor), samostatnej spálne,veľkej priestrannej obývačky z ktorej je vstup na balkón,kúpeľne spojenej s WC + bidet, v ktorej sa nachádza vaňa aj sprchovací kút.Veľkou výhodou bytu sú priestranné okná, ktoré vytvárajú moderný a vzdušný dojem z bývania. V byte sa nachádzajú dve na mieru vstavané a priestranné skrine, pri ktorých uvítate veľký odkladací priestor. Byt je po čerstvej rekonštrukcii,kde boli použité kvalitné a moderné materiály, obklady a dlažby. Zariadený je novým ešte nepoužívaným vkusným a moderným nábytkom, ktorý je v cene.

VÝHODY: prednosťou predávaného bytu okrem klimatizácie je aj požiarny hlásič ako i stropný hasiaci systém.V bytovom dome na prízemí sa nachádza recepcia so strážnou službou. Kúpou voľný.

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ:priamo v bytovom dome sa nachádza obchodná pasáž,TESCO Express, mäsiarstvo, drogéria, reštaurácie, fitnescentrum, lekáreň, ambulancie všeobecných lekárov , zubná ambulancia, kaderníctvo a iné. Cca 5 minút autom je dostupný obchodný dom Aupark, hypermarket Tesco, Kaufland,sad Janka Kráľa, kúpalisko Matador. Rovnako v tesnej blízkosti sa nachádza petržalské korzo, železničná stanica Petržalka, zastávky MHD s priamym pripojením do centra Bratislavy, diaľničný obchvat.

KONTAKT A OBHLIADKY: Miriam Volárová, t.č. 0902 153 108, volarova@impereal.sk

Cena 175 000,-Eur, možnosť HÚ.

Uvedená cena je bez ďalších poplatkov a zahŕňa:

1. poradenstvo od skúseného hypotekárneho špecialistu, ktorý Vám pomôže zvládnuť celý proces po finančnej stránke

2. kompletný sprostredkovateľský a právny servis, ( vyhotovenie zmluvy o budúcej zmluve, vypracovanie a autorizácia kúpnej zmluvy advokátom,vyhotovenie návrhu na vklad, protokol o odovzdaní a prevzatí nehnuteľnosti, zápis vlastníckeho práva max. do 20 dní)

3. správne poplatky na katastri nehnuteľností spojené s prevodom vlastníckeho práva

4. províziu pre realitnú kanceláriu

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: IMPEREAL-PREDAJ 2-izb. apartmán-Vienna Gate, Petržalka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.