REZERVOVANÝ! Na predaj krásny, klimatizovaný 3izbový byt v Petržalke.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
80 m2

Poschodie:  
7. / 12

Bratislava
Petržalka - Dvory
Mánesovo nám.
pred 102 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 92 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

CPM REAL ESTATE ponúka na predaj moderne zrekonštruovaný 3izbový byt v mestskej časti Bratislava – Petržalka na Mánesovom nám., ktorý Vám zabezpečí pokojné bývanie s výhľadom na Bratislavský hrad.

Byt s výmerou 80 m2 sa nachádza na 7.p. z 12. s dvoma výťahmi a je dispozične dobre situovaný vzhľadom na jeho priestrannosť. Dispozíciu tvoria chodba, kde sú umiestnené komody na obuv, tri samostatné účelovo zariadenie izby, samostatná kuchyňa, kde je na mieru urobená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi a americkou chladničkou, kúpeľňou so sprchovým kútom a samostatným WC. Z priestrannej spálne je výstup na lodžiu, na ktorej môžete nájsť svoje miesto na relax. V spálni je umiestnený rolldor po celej šírke izby, ktorý poskytuje dostatočne veľký odkladací priestor na šatstvo.

Nového majiteľa zaujme tento dizajnovo účelne zariadený byt, ktorý svojim prevedením dotvára jednotný celok. Byt je klimatizovaný, čím v letných dňoch poskytne maximálny komfort.

Byt je kompletne zrekonštruovaný vrátane elektrických rozvodov, podlahy sú laminátové, v kúpeľni a WC je dlažba, kuchynská linka s umývačkou riadu, elektr. varnou doskou, elektr. rúrou, digestorom, americkou chladničkou, nové interiérové dvere, bezpečnostné dvere zn. ALDO, lodžia je zasklená.

Nízke mesačné náklady 154,- Eur, elektrina 30,- Eur.

Bytový dom je čiastočne zrekonštruovaný, je zateplený, je vymenená vstupná brána na čip, vymenené sú aj výťahy. Naplánovaná je výmena rozvodov vody.

Byt sa nachádza v okolí s kompletnou občianskou vybavenosťou a rýchlou dostupnosťou do centra mesta. V blízkosti sa nachádzajú škôlky, školy, Ekonomická univerzita, obchody, banky, reštaurácie, MHD, zastávka električky. Dobre napojenie na diaľnicu. V okolí sú široké možnosti športového a kultúrneho vyžitia pre ľudí v každom veku.

Cena bytu je 259900,- Eur vrátane provízie a právneho servisu. V cene je zahrnuté zariadenie bytu. Možnosť kúpy prostredníctvom hypoúveru. Viac info: Bc. Zuzana Achbergerová, MBA, t.č.0903377555, zuzana.achbergerova@cpm.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: REZERVOVANÝ! Na predaj krásny, klimatizovaný 3izbový byt v Petržalke.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.