Na prenájom pekný 2izb. byt- novostavba - balkón, park.státie, Muchovo námestie-Petržalka  

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
44 m2

Bratislava
Petržalka - Dvory
Muchovo nám.
pred 170 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 165 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom pekný, slnečný 2-izbový byt v novostavbe z roku 2018,o rozlohe 44m2 vrátane balkóna + pivnica 3,13m2,4/7p., moderne a kompletne zariadený, s garážovým parkovacím miestom a pivničnou kobkou v tichej a vyhľadávanej lokalite v blízkosti Auparku a centra na Muchovom námestí v Bratislave –Petržalka.

K bytu prislúcha garážové parkovacie miesto.

Byt sa prenajíma moderne kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, jedálenským stolom a šatníkovou skriňou na mieru v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, umývadlo, kúpeľňová zostava, práčka a toaleta. V obývacej izbe je sedacia súprava, konferenčný stolík, obývačková zostava a TV. V spalní je pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na balkón, spálňa, kúpeľňa s toaletou.

Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. Bytový dom sa nachádza sa v blízkosti Černyševského ulice a Farského ulice. Pri bytovej jednotke sa nachádza obchod Billa, lekáreň, drogéria, neďaleko predajňa TPD, pod bytovou jednotkou banka, kaderníctvo, kaviareň, Bio obchod. Pri bytovej jednotke možnosť napojiť sa na cyklotrasu a s možnosťou prejsť na pešo do mesta, hneď pri dome zástavky MHD (autobusy a električka). V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 500 € + 120 € energie vrátane garážového parkovacieho miesta.

Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí: Cena prenájmu bytu 620,- Eur, Kaucia 620,-Eur , RK provízia 300,- Eur

V prípade záujmu o obhliadku a doplňujúce informácie ma kontaktujte na tel. čísle: RK-Real – Jana Kotúľová – 0901784411

Realitná kancelária zabezpečuje -  právny a poradenský servis a právne poradenstvo, vypracovanie nájomných zmlúv, zabezpečenie odovzdania bytu vrátane odovzdávacieho protokolu.

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Na prenájom pekný 2izb. byt- novostavba - balkón, park.státie, Muchovo námestie-Petržalka  

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.