Pekný 3i byt, novostavba, 2 x balkón, parking, klíma, Rusovská cesta

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m2

Poschodie:  
1. / 5

Bratislava
Petržalka - Dvory
Rusovská cesta
pred 169 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 169 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na prenájom ponúkame pekný, slnečný, priestranný, kompletne zariadený 3-izbový byt v 15 ročnej novostavbe s dvomi priestrannými zasklenými balkónmi, klimatizáciou a garážovým parkovacím miestom vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti Petržalského Korza na Rusovskej ceste v mestskej časti na začiatku Petržalky.

Podlahová plocha bytu predstavuje 83 m2 vrátane oboch balkónov. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 1. poschodí ( 2 nadzemné) v 5 - poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

K bytu je možnosť prenajať si garážové parkovacie miesto za poplatok 70 euro mesačne.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru s elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, jedálenským stolom a so šatníkovými skriňami na mieru na chodbe aj v spálni. V kúpeľni sa nachádza rohová vaňa, 2 x umývadlo, zrkadlo, kúpeľňový nábytok a práčka. V obývacej izbe je k dispozícii sedacia súprava, konferenčný stolík, obývačková zostava a TV. V spálňach sú pripravené postele.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou s prístupom na balkón, 2 x spálňa s prístupom na balkón, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť potraviny, zdravotné stredisko, lekáreň, obchodné centrum, fitko, Petržalské korzo, Petržalská vlaková stanica, kaderníctvo, školy, škôlky a obchody a služby rôzneho zamerania. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú taktiež zástavky MHD – autobusy.

Veľmi pekné a príjemné bývanie.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 700 € vrátane poplatkov za energie / 2 osoby. Každá osoba navyše + 25 euro.

Vhodný pre max 4 osoby.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Pekný 3i byt, novostavba, 2 x balkón, parking, klíma, Rusovská cesta

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.