Reality holding+ ponúka 3 izbový byt na predaj Bratislava-Petržalka Pečnianska - TOP ponuka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

Poschodie:  
5. / 12

Bratislava
Petržalka - Dvory
Pečnianska
pred 266 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 256 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Reality Holding + vám ponúka RealityHolding+ Vám ponúka na predaj 3 izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii v Petržalke na ulici Pečnianská. Byt sa nachádza na 5. podlaží z 12. V kompletne zrekonštruovanom a zabezpečenom bytovom dome Byt je dispozične výborne riešený. Vstupná chodba, tri obývacie nepriechodné izby, kuchyňa a kúpeľňa s vaňou a samostatnou toaletou. Okná: plastové. Výhody: slnečný, tiché prostredie a občianska vybavenosť. Parkovacie možností pred bytovým domom alebo priľahlých parkovacích miestach.

Cena 165 000,00 EUR/celkom. Kúpou tejto nehnuteľnosti získate poukaz na Kanárske ostrovy! Energetická trieda: B. Ev. číslo: 132111 Kontakt maklér: +421910207020, kontakt pobočka: +421917206206. Ďalších 7000 ponúk nájdete na www.realityholding.sk.

Popis loklity: Výborná lokalita blízko centra mesta, v lokalite s výborným dopravným napojením a dostupnosťou. V bezprostrednej blízkosti je zastávka MHD (2 zastávky z centra mesta), vlakové spojenie do Viedne 5 min. pešo, vedľa škola, škôlka, detské ihrisko, zdravotné stredisko, pošta, lekáreň, kostol, pešia zóna prepojená až do Starého mesta. Rýchle napojenie aj na obchvat Bratislavy či cyklo cesty. Vhodné pre rodinu s deťmi.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: Reality holding+ ponúka 3 izbový byt na predaj Bratislava-Petržalka Pečnianska - TOP ponuka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.