3- izbový byt na Pankúchovej ulici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

Poschodie:  
7. / 12

Bratislava
Petržalka - Háje
Pankúchova
pred 121 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 118 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na  predaj  3 izbový byt v Petržalke vo vyhľadávanej lokalite na Pankúchovej ulici. Bytový dom je zasadený do zelene, byt je otočený do východnej strany, takže slniečko Vás krásne prebúdza, no poobede už Vám priamo nesvieti. V blízkosti na pešo je množstvo relaxačných a športových aktivít, či už je to prechádzka lesíkom, bicyklovanie na hrádzi alebo opekanie pri Dunaji. Pre aktívnych ľudí tu nájdete množstvo workoutových ihrísk. Na svoje si tu prídu i ľudia veriaci, nakoľko 3 minúty chôdze od domu sa nachádza kostol Saleziánskych bratov. Je tu kompletná občianska vybavenosť - škola, škôlka, gymnázium, potraviny, pošta, zdravotné stredisko Šusteková a vyhľadávaný trh na rovnomennej ulici. Nákupné centrum Aupark a Sad Janka Kráľa je vzdialený 15 minút pešo alebo 3 minúty autom. V tesnej blízkosti sa nachádzajú aj most Apollo, most SNP, samotný Prístavný most s obchvatom Bratislavy a napojením na diaľnicu D1.

Byt má celkovú obytnú plochu 73,2m² vrátane loggie. Nachádza sa na 7 podlaží z 12. Na chodbe bytu je umiestnený priestranný roll door, ktorý poskytne dostatok úložného priestoru. Z chodby sa vstupuje do samostatnej kúpeľne a wc, poprípade do 1 z izieb. Do druhej izby sa vstupuje z obývačky, ktorá je dominantou bytu. Kuchyňa je s výstupom na zasklenenú loggiu a je priestranná. V izbách je plávajúca podlaha, v chodbe, v kuchyni, wc a kúpeľke je dlažba. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2012. Kúpeľka a wc v roku 2015.

Taktiež prešiel rekonštrukciou bytový dom, kde si obyvatelia odhlasovali zateplenie bytového domu, nové plastové okná na spoločných chodbách, rekonštrukciu vchodovej brány a umiestnenie bezpečnostného kamerového systému. Toto všetko už bolo zrealizované. V celom bytovom dome boli zamenené rozvody vody, boli namontované nové výťahy - osobný aj nákladný a taktiež výmena šácht a kladiek.

K bytu prislúcha aj pivničná kobka o rozlohe cca 4m², ktorá je latková a uzamyká sa visiacim zámkom a nachádza sa v spoločných priestoroch na prízemí bytového domu.

Cena nehnuteľnosti je 196.000,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 3.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 199.000,-Eur celkom.

Mestská časť Petržalka  disponuje  úplnou občianskou vybavenosťou, v lokalite je niekoľko nákupných centier, na šport, relax. V blízkosti sa nachádzajú tiež škola, škôlka, k dispozícii sú tiež detské ihriská, lekáreň, kultúrny dom.  

Kontakt: PhDr. Iveta Rucelová, rucelova@maximreal.sk, tel.: 0905512659

K dispozícií je Vám náš hypotekárny špecialista – získajte  najlepší úrok  a znalecký posudok zadarmo!

Radi Vám pomôžeme pri predaji aj Vašej nehnuteľnosti. Iba kvalitná a moderná prezentácia  zabezpečí predaj v najvyššej možnej cene a v primeranom čase.  Profesionálny fotograf dokáže nafotiť aj bežný byt tak, aby zaujal a nepotrebuje pritom fotky prikrášľovať alebo malé priestory naoko zväčšovať.  Ponúkame tiež atraktívne grafické spracovanie vizualizácie – možného dizajnového riešenia. Toto zaujme najmä klientov pri starších bytoch.  

Ukážka  prezentácie môžete vidieť tu: http://maximreal.sk/nehnutelnost/1402214/kvalitna-a-moderna-prezentacia.html

Naše služby  vrátane právneho advokátskeho servisu sú pre vás bezplatné, akceptujeme vašu predajnú cenu.

Kontakt: PhDr. Iveta Rucelová, rucelova@maximreal.sk, tel.:0905512659

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Okná:
Plastové

Na mape: 3- izbový byt na Pankúchovej ulici

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.