Kontaktné údaje

Prophet Real s.r.o.

Ružová dolina 6

82108 Bratislava

Meno:
Mgr. Peter Heriban
Telefón:
+421904524043
E-mail:
ID ponuky:
821047

4i byt na predaj: Bývajte v dotyku s prírodou v byte pri lese

dohodou
Plocha:  
78 m2

Poschodie:  
4. / 8

Bratislava
Petržalka - Háje
A.Gwerkovej
pred 13 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 13 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj 4-izbkový byt na ulici A. Gwerkovej v Bratislave - Petržalke v Ovsišti. Na byte boli vymieňané pôvodné okná za plastové, bola zasklená logiia, a na byte sú bezpečnostné dvere zn. Sherlock, v minulosti prešli rekonštrukciou aj kúpeľňa a WC. v kúpeľni je sprchový kút. Zvyšná časť bytu je v pôvodnom stave. Obývačka a kuchyňa sú orientované na sever, ostatné izby na juh. Byt sa nachádza na 4/8 poschodí. Rozloha bytu je 78m2 a ku bytu prislúcha aj rozľahlá pivničná kobka. Pre nového majiteľa je dispozícii aj priestor na medziposchodí. Súčasťou bytu je aj spoluvlastnícky podiel na pozemku pod bytovým domom. Byt sa nachádza vo vyhľadávanej príjemnej a tichej lokalite, kúsok od lesíka, Ovsištského námestia (Terno, Pizzeria...). V bezprostrednej blízkosti sa tiež nachádza materská škola, bicrosová dráha (PumpPark). ďalšie možnosti na relax a prechádzky v bezprostrednej blízkosti je les a neďaleký Dunaj so svojou krásnou prírodou v dotyku mesta, kde načerpáte energiu do ďalších dní.

Štandart služieb Prophet Real. Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail heriban@prophet.sk ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 4i byt na predaj: Bývajte v dotyku s prírodou v byte pri lese

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.